Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Fight night round 3 .problem...

Midnight

Otázka

Caweste... :) tuto hru hram uz pomerne dlho a vecera som sa konecne prebojoval na samipona v PRO HEAVY WEIGHT ako professional.... potom vsak ked som isiel hrat dalsi zapas proti rivalovi tak mi vypisalo ze ma trener musi prepisat na Light Weight.... dal som OK ... potom prislo na rad pripocitavanie bodov t.j. Power,Speed,Agility,Body,Cuts atd.... ale nemiesto toho aby mi body pripocitavalo tak mi ich odpocitavalo... vravim si ok...sak to..ale mi NIEKEDY robilo. ked som isiel hrat dalsi zapal zase sa mi tie body odpocitavali....zase a zase...potom som sa pratil na PRO HEAVY WEIGHT a robi mi to furt....uz som prisiel o 1 celu hviezdicku.... a tazko sa mi ubranuje 1 miesto..teraz som kvoli tomu odpocitavcaniu na 5 mieste !!!!!!! dpc... :( :( preco mi to robi ??? pls dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Tvuj boxer ma taky urcity vek a v takovych 40 uz mu pujde fyzicka tezko na horu.navic kdyz mas boxera v haewyweight a das s s nim zapas v lightwaewy tak se z nej stane pekna socka pac musi schazovat kila.

:) ok... u mna to bude asi vekom.... ale kamos zhacal tu hru hrat vcera je na 20 mieste a ma 2 hviezdicky ! najprv sa mu body pripocitavali a teraz sa mu odpocitavaju..niekdedy aj -4 ! preco ?

Odkaz ke komentáři

• 0

No aby byl trenink ktery probiha pred kazdym zapasem a je jen teoreticky aspon trochu zajimavy tak bud vijde nebo ne podle toho se body pripocitavaji nebo jdou dolu.pred kazdym zapasem se te hra zepta na intenzitu treninku.cim vetsi intenzita tim vic dovednostnich bodu ale bohuzel obcas to body i odecte ale to vetsinou jen u nejtezsiho treninku.v takovem pripade je nejlepsi home a znova aby sis nekurvil sveho boxera.A body jsou jeste ovlivneny tim za jak dlouho se zapas kona.kdyz je za dva dny tak toho nenatrenuje tolik jako za 24 dni.Jinak pro me je to nejchytlavesi hra na psp.

Odkaz ke komentáři

• 0
Normal agresiv atd je prave ten trenink psal sem ze probyha jen teoreticky.sparing je praktickej ale ve smes na prd.jen si zkousis boxovat proti souperi ale je to jen takovej trenink kterej ti nic neda.rsp pro tebe ne tveho fightera.

aha,.... oki...diky moc... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu