Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

USB loader error -6

matyasek

Otázka

ahoj, mám nainstalovaný HB channel a právě jsem doinstaloval i IOS 249 aby mi šel pouště configurable USB loader...

Zapnu HB, a pustím si ten loader...

Naskočí mi tam obrazovka kde by se měl začít instalovat ale píše to :

[+] Mounting device, pleyse wait...
    (30 seconds timeout)

potom se tam počítají čísla do 30 a napíše to toto:

ERROR! (ret = -6)
Make sure USB port 0 is used!
(the one nearest to the edge)

Press any button to restart...

Mám HDD toshiba 3,5 1,0 TB a na něm vytvořený přibližně 50 GB oddíl zformátovaný na WBFS. Do WBFS jsem zatím nainstaloval jen mario kart.

Jediné co jsem to tomto HDD a funkčnosti našel je anglicky a neumím to moc přesně přeložit.

1 TB Toshiba USB 3.5 external drive -- USBLoader won't dump games to it, but I can use any of the PC tools to dump games on and USBLoader is perfectly happy loading them. product page

Bohužel je to u návodu k GX loaderu takže mi je to vlastně k ničemu ale třeba by se to dalo použít i u C. USB L....

Díky moc jsem začátečník (začal jsem s tím dnes ráno :cheesygrin:) tak se omlouvám jestli jsem napsal nějakou blbost

maty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
zkusil sis to aspon prelozit ty hlasky? hned by jsi v tom mel jasno

(bud mas neco strcene v levem USBecku...a disk to neni...nebo mas disk strceny v pravem USB...prepoj si ho do leveho...ten blize kraji)

zkousel sem obe diry a nic jineho tam nemam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu