potom se tam počítají čísla do 30 a napíše to toto:
ERROR! (ret = -6)
Make sure USB port 0 is used!
(the one nearest to the edge)
Press any button to restart...
Mám HDD toshiba 3,5 1,0 TB a na něm vytvořený přibližně 50 GB oddíl zformátovaný na WBFS. Do WBFS jsem zatím nainstaloval jen mario kart.
Jediné co jsem to tomto HDD a funkčnosti našel je anglicky a neumím to moc přesně přeložit.
1 TB Toshiba USB 3.5 external drive -- USBLoader won't dump games to it, but I can use any of the PC tools to dump games on and USBLoader is perfectly happy loading them. product page
Bohužel je to u návodu k GX loaderu takže mi je to vlastně k ničemu ale třeba by se to dalo použít i u C. USB L....
Díky moc jsem začátečník (začal jsem s tím dnes ráno :cheesygrin:) tak se omlouvám jestli jsem napsal nějakou blbost
Otázka
matyasek
ahoj, mám nainstalovaný HB channel a právě jsem doinstaloval i IOS 249 aby mi šel pouště configurable USB loader...
Zapnu HB, a pustím si ten loader...
Naskočí mi tam obrazovka kde by se měl začít instalovat ale píše to :
potom se tam počítají čísla do 30 a napíše to toto:
Mám HDD toshiba 3,5 1,0 TB a na něm vytvořený přibližně 50 GB oddíl zformátovaný na WBFS. Do WBFS jsem zatím nainstaloval jen mario kart.
Jediné co jsem to tomto HDD a funkčnosti našel je anglicky a neumím to moc přesně přeložit.
Bohužel je to u návodu k GX loaderu takže mi je to vlastně k ničemu ale třeba by se to dalo použít i u C. USB L....
Díky moc jsem začátečník (začal jsem s tím dnes ráno :cheesygrin:) tak se omlouvám jestli jsem napsal nějakou blbost
maty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.