Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pokles FPS ?

snake300

Otázka

Nainstaloval jsem Win7 (64bit) spustím Call of duty 4 a mám kolem 150FPS. Instaluji update a ovladače. Druhý den spustím Call of duty 4 a ejhle FPS 40 :!: ????? Kde se stala chyba ? Např. u cod2 mi to nedělá. Grafiku mam HD 4650 1GB DDR2. Prosím poraďte :? :? :? ....

Připadá mi jako by to něco blokovalo. Configy taky nepomáhaji. Grafiku jsem netaktoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

povypínej programy co nepotřebuješ,aero,sidebary atd. a uvidíš...Ale jako nevim co se ti nezdá,40fps je plně hratelný a 150 fps ani nepoznáš...

Když nic nepomůže,tak odinstaluj tyhle catalysty a nainstaluj starší.

(jsi si jistej,že se ti nezměnili detaily?Pač já to hrál na hd 4670 a na vysoký detaily jsem měl kolem 60fps někdy i dost míň...hraješ na low ne?)

Odkaz ke komentáři

• 0
povypínej programy co nepotřebuješ,aero,sidebary atd. a uvidíš...Ale jako nevim co se ti nezdá,40fps je plně hratelný a 150 fps ani nepoznáš...

Když nic nepomůže,tak odinstaluj tyhle catalysty a nainstaluj starší.

(jsi si jistej,že se ti nezměnili detaily?Pač já to hrál na hd 4670 a na vysoký detaily jsem měl kolem 60fps někdy i dost míň...hraješ na low ne?)

Heh lol, 40FPS je pochopitelně plynulých , ale odezva je 4x menší :P Až někdy budeš hrát FPS pořádně tak pochopíš....

OnTopic: Mrkni do nastavení ovladačů a vypni V-sync.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu