kuba741 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 cau tak jsem vcera premejslel jak zapojit ps3 k vga monitoru a vzniklo toto :D je to spravne? hdmi dvi redukce vga-vga kabel dvi-vga redukce slo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Je tam Chyba 404. Požadovaná stránka na serveru neexistuje. to spravne nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 to neni mozny sakra napisu vam to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Kubo, když počkáš do pondělí, tak to pak budu řešit.. Přijde mě ps3 snad už konečně z reklamačky.. Soused vlastní spousty redukcí, takže to zkusím a dám ti vědět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 ok diky moc radte lidi dal prosim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Já sem připojoval PS3 přes DVI ďuru a na monitoru nešel obraz. V úterý mi přijde new monitor, kterej podporuje HDCP a tam už to půjde, takže doporučuju, new monitor a pořádní HDMI než nějaký vga ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 takze to fakt nepujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Jestli ti monitor podporuje HDCP tak jo, jestli ne, máš smůlu. Jsou tu ale možnosti, jak to zprovoznit. Například se prodává taková blbost za 2000 a pak ti to půjde, ale to už se vyplatí new monitor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Určtě už je lepší si koupit novej monitor já si jedu kupovat ps3 zejtra ale radši sem si napřed koupil monitor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
cau tak jsem vcera premejslel jak zapojit ps3 k vga monitoru a vzniklo toto :D
je to spravne?
hdmi dvi redukce
vga-vga kabel
dvi-vga redukce
slo by to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.