Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hry do 300,-

MichalN

Recommended Posts

Zdravím všechny. Vždy jsem chtěl PS3 a o ní také něco vím. Ježíšek však donesl XBOX 360, verzi Elite. Před chvílí jsem ji rozbalil a už se v tom plácám. Prosím tedy zkušenější o rady do začátku, díky

1) Co přesně je ten flash? Je to hardwarová nebo jen sw úprava mechaniky? Jak je to s porušením pečetě?

2) Na PS3 existuje oficiální obchod pro stahování her, kde tyto stojí cca 300,-Kč, není tedy nutno kupovat DVD za cenu kolem 1000,-. Existuje něco podobného i na XBOX? Jaké je omezení v porovnání s klasickou hrou zakoupenou na DVD?

3) Je ke každé hře k dispozici trial nebo to záleží na výrobci? Např. k Tekken 6 jsem demo nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny. Vždy jsem chtěl PS3 a o ní také něco vím. Ježíšek však donesl XBOX 360, verzi Elite. Před chvílí jsem ji rozbalil a už se v tom plácám. Prosím tedy zkušenější o rady do začátku, díky

1) Co přesně je ten flash? Je to hardwarová nebo jen sw úprava mechaniky? Jak je to s porušením pečetě?

2) Na PS3 existuje oficiální obchod pro stahování her, kde tyto stojí cca 300,-Kč, není tedy nutno kupovat DVD za cenu kolem 1000,-. Existuje něco podobného i na XBOX? Jaké je omezení v porovnání s klasickou hrou zakoupenou na DVD?

3) Je ke každé hře k dispozici trial nebo to záleží na výrobci? Např. k Tekken 6 jsem demo nenašel.

1.) Flash je přehrátí firmwaru v mechanice, tak aby přehrál pálený hry, tedy SW úprava, pečeť se neporuší

2.) S tim nemam zkušenosti, existuje MS Live a nakupujou se nějaký body, já tam nechodim :lol:

3.) Záleží na výrobci

Odkaz ke komentáři

Díky, já jen že bych klidně za ty hry něco zaplatil, ale 1000,- za kus se mi dávat nechce, takovej pařík vážně nejsem :)

Nechce se mi sice věřit, že Microsoft by neměl odpověď na ten Sony obchod, ale asi to tak je. Na druhou stranu, pokud jde skutečně jen o sw úpravu, pak je stahování her možná ještě zajímavější alternativa. Nicméně četl jsem o různých problémech, které stažené hry provázejí, není snadné je vypálit, potom jsou potřeba ještě všelijaké patche atd. Není to tedy zas až tak snadná varianta, což? Pro mě osobně je přijatelnější zaplatit nějakou kačku za dobrou hru než se trápit u počítače se stahováním a zprovozněním hry, ale asi se to budu muset naučit...

Odkaz ke komentáři

Díky, já jen že bych klidně za ty hry něco zaplatil, ale 1000,- za kus se mi dávat nechce, takovej pařík vážně nejsem :)

Nechce se mi sice věřit, že Microsoft by neměl odpověď na ten Sony obchod, ale asi to tak je. Na druhou stranu, pokud jde skutečně jen o sw úpravu, pak je stahování her možná ještě zajímavější alternativa. Nicméně četl jsem o různých problémech, které stažené hry provázejí, není snadné je vypálit, potom jsou potřeba ještě všelijaké patche atd. Není to tedy zas až tak snadná varianta, což? Pro mě osobně je přijatelnější zaplatit nějakou kačku za dobrou hru než se trápit u počítače se stahováním a zprovozněním hry, ale asi se to budu muset naučit...

Vypálení je vypálení, nic složitýho :) Prostě jen vybereš soubor a vypálíš. Patch je otázka 5 minut. Ale jestli budeš hrát online, máš tady riziko banu.

Odkaz ke komentáři

Nakupovat hry na xbox live se da je jich tam docela dost ale prevazne arcadovky, na xbox demand se daj zaplatit a stahnout i plnohodnotny hry ale zatim tam sou jen starsi jako fable2 atd.. ale omoc levnejsi nez z obchodu to neni jen o neco. Jinak na xboxu nejde sdileni učtu aby si zaplacenou hru stahly i ostatni takže se nejde slozit na hru mezi treba trema lidma. Ale hry se daj levne sehnat z ebaye nebo z bazaru ale s novikou za 300kc nepocitej.

Odkaz ke komentáři

Pokud vím tak na PSN taky neseženeš nový hry za 300. Jedině nějaký starší kousky. A na Xbox taky sezeneš hry za 300-400Kč z obchodu, ikdyž trochu starší.

No soused co má PS3 mi tvrdí, že stahuje jakékoli hry z nějakého ofic. obchodu SONY přímo do konzole za cenu do 300,- Musí teda platit kreditkou samozřejmě, ale má to být včetně novinek. Na vlastní oči jsem to neviděl, ale speciálně jsem se ho na to včera ptal a potvrdil mi to. Nevýhodou je, že to musí mít uložené na HDD konzole (proto možná ta cena), ale proč ne, když tam je dost místa...

Odkaz ke komentáři

Ehm, tak ja se pridam.. Kdybych si nechal flashnout Xko (NTSC, Arcade, koupen, prosinec 2009) bude vsechno v poradku? Myslim tim, jestli ted nejsou nejaky neflashnutelny mechaniky... Dale.. Ochrani me proti banu to, ze po siti budu hrat jen originalni hry? :P A nakonec.. Jelikoz je Xbox NTSC (z USA), vim, ze mi pujdou origo jen NTSC a Region Free hry.. Jak z krabicky poznam jestli je hra Region Free? Dikuji.

Odkaz ke komentáři

Nakupovat hry na xbox live se da je jich tam docela dost ale prevazne arcadovky, na xbox demand se daj zaplatit a stahnout i plnohodnotny hry ale zatim tam sou jen starsi jako fable2 atd.. ale omoc levnejsi nez z obchodu to neni jen o neco. Jinak na xboxu nejde sdileni učtu aby si zaplacenou hru stahly i ostatni takže se nejde slozit na hru mezi treba trema lidma. Ale hry se daj levne sehnat z ebaye nebo z bazaru ale s novikou za 300kc nepocitej.

Na tom Ebay je ale třeba určitě nějak dávat pozor na verzi hry, že? Určitě mi tady nepoběží hry koupené z USA, které tam budou nejlevnější, že?

Odkaz ke komentáři

Ehm, tak ja se pridam.. Kdybych si nechal flashnout Xko (NTSC, Arcade, koupen, prosinec 2009) bude vsechno v poradku? Myslim tim, jestli ted nejsou nejaky neflashnutelny mechaniky... Dale.. Ochrani me proti banu to, ze po siti budu hrat jen originalni hry? :P A nakonec.. Jelikoz je Xbox NTSC (z USA), vim, ze mi pujdou origo jen NTSC a Region Free hry.. Jak z krabicky poznam jestli je hra Region Free? Dikuji.

to že budeš hrát online jen s originálkama s flashnutou mechanikou ti nepomůže. Region Free je velice málo her a vždy to tam bylo napsaný pokud se nemílím.

Odkaz ke komentáři

No tak to je hezky.. :( Ja prave myslel, ze je tech Region Free vetsina! :( Daj se v CR nekde koupit NTSC origo hry?? Treba jestli neznate nejakej shop nebo jestli je teoreticka sance ze to budou mit.. Ale zas nadruhou stranu, nakoupim si na Ebay a oni mi to poslou.. :)

V ČR NTSC neseženeš. A taky proč, když je tu norma PAL :) Takže jedině zahraniční eshopy. Občas semtam se objeví jedna hra za uherský rok na aukru ale to je fakt jednou za 6 měsíců :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu