Road-Master Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Mám doma xbox 360 s 20gb hdd a mám 1,5 tb přenosný disk chci se zeptat jak udělám abych mohl pustit avi(divx) a mp4 filmy na xboxu360. ??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Mám doma xbox 360 s 20gb hdd a mám 1,5 tb přenosný disk chci se zeptat jak udělám abych mohl pustit avi(divx) a mp4 filmy na xboxu360. ???díky A to je vsetko? Tak moja otazka: a nejdu? Nieco ti vypise? EDIT: Nie kazdy externy disk funguje na X360...mam odskusany 2,5" A-DATA CH91 320GB (FAT32) - tento funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nulam Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 (upraveno) .................................... Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem nulam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Ano je treba z live stahnout kodeky . Stahnou se sami pri spusteni filmu . Jinak externi disk musi byt fat32 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Ano je treba z live stahnout kodeky . Stahnou se sami pri spusteni filmu .Jinak externi disk musi byt fat32 ... Mal som aj 2,5" APACER (FAT32) a ten nefungoval na X360...tak neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skype Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 A když mám nějaký díly seriálů na flashce v xvidu tak je na xboxu asi nerozjedu ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 A když mám nějaký díly seriálů na flashce v xvidu tak je na xboxu asi nerozjedu ze? Ale ano...strcis flashku, spustis film a bude chciet stiahnut kodeky...ak si pripojeny, tak ich stiahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skype Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 KOdeky stáhlo ale nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Road-Master
Mám doma xbox 360 s 20gb hdd a mám 1,5 tb přenosný disk chci se zeptat jak udělám abych mohl pustit avi(divx) a mp4 filmy na xboxu360. ???
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.