eritreas Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Zdravím na aukru někdo prodává psp a píše že ho našel v buse tak mě napadlo jestli jej někdo neztratil někdo s tadyma je u něj hra infected nalezce jej vesele prodává (Číslo aukce 863687952) místo nalezu(ztraty) brno me napadlo jen s duvodu bydliste prodavajiciho samozrejme muze byt jine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Já mu napíšu na mail,že jsem ho ztratil a že je moje schválně co udělá xD .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Já mu napíšu na mail,že jsem ho ztratil a že je moje schválně co udělá xD .... Jistě :dozey: Pokud (což pochybuju) si toho někdo všimne, tak ať. Já to tady uzavírám kvuli zbytečným spamům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts