Shadowek Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Zdravím, nemáte nějakou taktiku jak porazit toho Championa v Table Tennisu? Nedám mu jedinný míč. Nejde se pohybovat nějak rychlej. Díval jsem se na video jak ho porazit ale ten hráč se taky hýbal nějak strašně rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 me ten table tennis prisel strasne pomaly (moje postavicka mela strasne pomalou reakci a rukama to rozhodne nebylo) hlavne byl problem kdyz jsem si prohodil forhand s backendem... (nevim jak se to pise)... no na to ze si pinec rad zahraju v realu mi tenhle prisel divny :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadowek Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 no právě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luizzz Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Už jsem taky hrál se šampionem, u takové obtížnosti už se musí směr úderů protivníka i předvídat, jinak někdy nestihneš prohodit pozici z backhandu na forehand a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luizzz Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Nejde s ním vyhrát, i nemožné údery vybere a ani se nezpozdí,takže vybere i tu následující smeč opačným směrem. Toto tvůrci opravdu přehnali. Uhrál jsem jen dva body a to jen díky jeho chybám. A už se mi to nechce dál ani zkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luizzz Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Edit: tak jsem tu mrchu Luciu (šampiona) přece porazil (6:3), ale dala mi zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Edit: tak jsem tu mrchu Luciu (šampiona) přece porazil (6:3), ale dala mi zabrat. tak to jsi frajer :) ja se zatim teda vubec nechytam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.