Kolda Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 Cau všem dostal jsem na Vánoce Transparentní obal na PSP fat ale mam trochu problém se šipkami nahoru a dolů musím je pořádně zmáčmnout aby fungovaly myslíte že se to vymačká a pujde to OK ?? jo a kryt sedí normal vše normalně utažené Citovat
CHheVvy Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 spíš si zvykneš a ani ti to pak nepříjde jinak zkus stím nějak hnout že to takhle dře (tlačítko o kryt) nemusí dělat dobrotu Citovat
Raczek Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 na fatku mi to dela taky, kryt z dx za 15$ no zatim jsem to nezkousel ale když natavis zapalovačem zevnitř ten plast u šipek a trochu zmáčkneš dovnitř tak by to mělo pomoct, už sem se na to jednou chystal ale nemužu najit dost vhodnej šroubovák :) Citovat
Kolda Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 tak tim zapalovačem to zkouset moc nebudu :D EDIT: vyřešeno :D předělal jsem tlačítka z černého obalu za ty pruhledny a je to i možna hezčí :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.