Kolda Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Cau všem dostal jsem na Vánoce Transparentní obal na PSP fat ale mam trochu problém se šipkami nahoru a dolů musím je pořádně zmáčmnout aby fungovaly myslíte že se to vymačká a pujde to OK ?? jo a kryt sedí normal vše normalně utažené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 spíš si zvykneš a ani ti to pak nepříjde jinak zkus stím nějak hnout že to takhle dře (tlačítko o kryt) nemusí dělat dobrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 na fatku mi to dela taky, kryt z dx za 15$ no zatim jsem to nezkousel ale když natavis zapalovačem zevnitř ten plast u šipek a trochu zmáčkneš dovnitř tak by to mělo pomoct, už sem se na to jednou chystal ale nemužu najit dost vhodnej šroubovák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tak tim zapalovačem to zkouset moc nebudu :D EDIT: vyřešeno :D předělal jsem tlačítka z černého obalu za ty pruhledny a je to i možna hezčí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.