P4HT Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Ahoj všici.Prosím Vás lidi, jde na xbox mít vice profilů?Nemůžu to nikde nalézt či se toho někde dočíst.Jestli ano,poraďte mi jak na to....klidně i polopatě..mám ho chvilku. Děkuju moc předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 A co třeba dát Create new profile?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 A co třeba dát Create new profile?? Já bych moc rád...věř mi ale nemůžu to nikde najít.... Popravdě když jsem zapl xbox tak jsem tam měl v menu 2 nějaké podmenu ale něco jsem proved a to jedno mi zmizlo...zůstalo my tam jen MY XBOX a tam jsem to nikde nenanšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Já bych moc rád...věř mi ale nemůžu to nikde najít....Popravdě když jsem zapl xbox tak jsem tam měl v menu 2 nějaké podmenu ale něco jsem proved a to jedno mi zmizlo...zůstalo my tam jen MY XBOX a tam jsem to nikde nenanšel. Kde si to hladal? Ked kliknes na druhe okno, tam to mas! Tak neviem ci mas nieco pred ocami, daj si to dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jasně, že jde mít více profilů. Create new Gamertag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Tak jsem to nejak udělal lidi....děkuju všem za pomoc...netuším jak ale mám tam novy profil...musel jsem nejak odpojit svuj stavajici a pak jsem měl možnost udělat další. Ale jak říkám...děkuju všem to co jsem chtěl mam...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol098 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Když už je tady to téma ohledně profilu tak bych se chtěl zeptat, jak nastavit výchozí profil. Mám na Xku 3 a chci nastavit jako výchozí jiný než doteď. Nikde jsem to tam nenašel. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.