Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xko HDMI problém

Otázka

Odesláno

Zdravicko :) mam takovy problem s pripojenim televizi k xboxu pres HDMI. Koupil sem si flashnutej xbox s mechanikou lite on 1.6 a pripojil sem ho k televizi od samsungu. Vse slapalo jak ma a zkousel sem ho pripojit i na druhou televizi znacky samsung. Vse taky slo jak ma, ale potom jsem zkusil pripojit xbox k monitoru pomoci HDMI DVI. To nefungovalo a od te doby mi to nefunguje ani na me druhe televizi od samsungu. Pise to "neni video signal". Vzal sem xko ke kamosovi a zkusili pripojit na uplne novou tv od phillipsu a pise taky ze neni video signal. Tak sem vzal xko do electroworldu a pripojovali sme to k ruznym druhum TV. Samsungy sly vsechny, phillipsky sla jenom jedna(starej model z minuly serie), LG 50 na 50 a Sharpka sla jenom jedna... Zkouseli sme 3 HDMI kabely ( jeden vysoka kvalita cca 1000 KC), ale nicemu to nepomohlo. Do televizi sme zkouseli napjili Xko, ktere tam meli vystavene a slo to vsechno v poradku. Tk se ptam jesli nekdo nevite cim by to mohlo byt ? Fakt uz nevim rady, jde mi to doma jenom na ty jedny televizi.´Zkoiseli sme i propojeni k monitorum press DVI a sly jenom nektery... Prodavaci tam z toho meli hlavu k prasknuti a na nic sme neprisli...

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj, já mám podobný problém, na televizi samsung mi to nejdriv chodilo v pohode, chodilo mi to i v praci na plazme panasonic, mezitim mi to fungovalo normalne na lcd monitoru k pc, na kterym hraju furt (LG 19" 1440x900) , pak sem to vzal do prace na plazmu a xko slo zelene nejakou zahadou, na tom samsungu mi to uz taky nejde, k monitoru pc mi to jede bezproblemove furt. Kupuju si ten VGA kabel+cinch na zkousku, tak az mi prijde, tak zkusim a uvidim. Pozn. Vse jsem delal jednim a tim samym kabelem hdmi s prechodkou na dvi, kde bylo potreba, zkousel sem i jiny, ale to samy. Jediny, co se mezitim stalo, je, ze sem hral hry a u nektery (asi MW2 nebo bayonetta) to chtelo update, tak nevim. (xbox sem jeste nemel zaplej online, od koupe je offline.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu