LadaWalker Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Ahoj nevěděl jsem kam to napsat, tak to píšu sem. Vznikla nová stránka která by se chtěla věnovat všem věcem okolo Nintenda Wii. Zatím je tenhle projekt docela v plenkách a hodil by se nám nějaký další redaktor, takže kdyby jste měl třeba někdo zájem tak se nás nebojte kontaktovat. Nebo aspoň sem napište jestli se vám to líbí nebo nelíbí a co by se melo udelat jinak. Díky za každou odpověď. http://wiiblog.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 zdar, snad se ti blog podari :D ja bych chtel nekdy zacit psat recenze na Wii hry :) mohl bych ti je posilat prez SZ? (chci byt na volne noze ;) ) (chtelo by to lepsi design ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Mne se to libi, je tam perfektne ( a snad spravne :-)) popsano, jak na to, a to tu urcite chybelo. Pokud teda nepocitam Hexera, ale ten taky vecne online byt nemuze. :-) Takze diky a preju hodne stesti do dalsi prace... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Hexer je tu porad :))) jen pres svatky si dal pauzu na dva dny :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaWalker Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Díky moc za reakce..:-) to Hexer: posílám SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 SZ? :) Jinak ja se divim ze se ti do takoveho webu chce... nic noveho pod sluncem tam neprineses... vetsina dulezitych info je tady... pripomina mi to wiihack cz.... taky strasne moc nadseni a po chvili se z toho webu stala stoka... Proc radeji neinvestujes energii a cas treba do psani recenzi na hry? Netvrdim ze po nich bude redakcni schanka...ale undat se daji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petros27 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 no tak pro me je hlavni ze ten navod na HACK je pro blbce coz mi vyhovuje, tak uz jenom pro to je ten server super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 cekal sem neco chudyho ale celkem se mi to libi chtel bych spolupracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Tohle je citace... jako odstrasujici priklad...dnes mi tohle dopadlo do mejlu... -------------------- Ahoj, už jsem se tě snažil kontaktovat přes ICQ, ale nějak se mi to nepodařilo ...už jsem v konci, mohl bych tě poprosit o radu? Snažil jsem se o softmod viz návod http://wiiblog.cz/jak-na-spousteni-stazenych-her-2-cast/#comment-22 a podařilo se mi něco zkur... Byl bych moc rád za radu. Zatím se měj, Richard P.S. Byl to darek pro děti, tak bych jim to chtěl zparvit, děkuji. -------------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.