danield2 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jak hraju gta vice city stories tak se mi v nekterych akcich seka treba kdys bouchne auto nebo kdys je hodne aut u sebe nebo kdys jedu rychle na motorce atd.. nevite cim to je ?? hraju to na pap 3004 z UMD disku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 stáhni si tu hru znovu od někud jinud... EDIT sry špatně sem si to přečel... zkus vyčistit UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Když ji hraje z UMD? Hmm.....Z UMD je to u týhle hry běžný, jak načítání tak to že je občas spomalená ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Kdyby jsi to mel v CSO tak bych to chapal, ale kdyz mas UMD tak se podivej jestli ve ctecce nemas prach a jak tady rekl Charlestone zkus vycistit UMD EDIT: BTW. Hecku sam toto UMD mam a nikdy se mi nesekala hra. Pravda, ze nabihani je hrozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Tahle hra má max 20 snímků za sekundu, je to chyba hry. Plynule běží jen z karty (ISO) a s nataktovaným procesorem (333 Mhz). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ISO běží plynule i bez taktování CPU-Default, teda aspoň mě... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Pro každého je plynulost něco jiného, znám týpka kterýmu stačí 15FPS a říká jak moc je to plynulý :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Nehraju první hru takže plynulost poznam a říkam že na Default jede ISO bez problému :D Jinak k tématu... nemáš třeba tu mechaniku už hodně jetou že by nestíhala načítat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danield2
jak hraju gta vice city stories tak se mi v nekterych akcich seka treba kdys bouchne auto nebo kdys je hodne aut u sebe nebo kdys jedu rychle na motorce atd.. nevite cim to je ?? hraju to na pap 3004 z UMD disku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts