Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Taktovani

Pišťa

Otázka

Cau chtel bych se zeptat jestli by se nenasel nekdo kdo by mi chtel pomoct s taktovanim mojeho AMD athlona 64 x2 5000+ ?? Teoreticky bych to asi dokazal sam ale chtel bych nekoho zkuseneho nebo nekoho kdo uz nekdy taktoval aby chce ho mohl ptat co a jak . Slo by to treba pres skype nebo icq

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Cau chtel bych se zeptat jestli by se nenasel nekdo kdo by mi chtel pomoct s taktovanim mojeho AMD athlona 64 x2 5000+ ?? Teoreticky bych to asi dokazal sam ale chtel bych nekoho zkuseneho nebo nekoho kdo uz nekdy taktoval aby chce ho mohl ptat co a jak . Slo by to treba pres skype nebo icq

Hlavní je CHLAZENÍ, pokud nemáš kvalitní chlazení, na taktování zapomeň, nebo aspoň nepočítej s kvalitními výsledky. Čím kvalitnější a nižší teplota, tím více si můžeš dovolit taktovat výkon procesoru, potažmo grafické karty. Já mám třeba zvedlý výkon o 50% a nestane se mi nikdy, aby se mi pc kouslo, nebo modrá obrazovka smrti, to vůbec.

Až vyřešíš chlazení, řeš další věci, můžu ti i pomoct.

Odkaz ke komentáři

• 0

jo jste hodni za tolik rad :cheesygrin: ale ja co sem se tak dival do biosu tak sem tam zadnej HT kde by se neco znizovalo na tech 3x nenasel je tam jen HT freqvency a tam se da jen zvedat a snizovat napeti . Jinak sorry za nepresnost BE nemam .... Chlazeni mam jen vzduch ale kompl nikdy nemel problemy s teplotama v BMX na procesor to nepreliza pres 40 stupnu procesor

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu