X-SIDE Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Zdravim chtěl bych se zeptat kde stáhnu ovladače na zvukovou kartu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 to si stim níkdo neví rady ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 :google: přece tadýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 já vim , že na googlu si to můžu najít ale mě žadný zatim nefungovaly co jsem stáhl:roll: re: asi jsem to špatně napsal tak spíš se zeptám jestli nejsou nějaké univerzální ovladače na zvuk , díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Máš integrovanou zvukovou kartu?Já integrovanou zvukovou kartu mam takže využívam Realtek z http://stahuj.cz program je na integrované zvukové karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 co takhle napsat jakou zvukovku mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.