Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ďáblův Žoldák 666

Otázka

Zdar,chci se zeptat před pár rokama když sem si kupoval pc mi řikaly že ty nainstalovaný visty jako cd,mám někde v pc,bymě zajímalo jako kde by měly v pc bejt?nebo jsou to jen kecy.Bych rád přeinstaloval pc,ale když nemám čim tak jeto těšký.Hlavně že u toho pc bylo napsaný že ty visty k tomu sou:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
nekde na disku bys mel mit recovery partipation ... nebo tak nejak a ta by mela obsahovat instalaci woken + potrebny zalohovaci SW

Paráda!!a nevíš podrobnějš v jaký složce? např C/program filles apod,sem to dal do vyhledávače,ten mi nci nenašel

Odkaz ke komentáři

• 0

Měl by jsi mít pro to vytvořený speciální oddíl. Máš například disk C a měl by tam být ještě jeden disk a tam Windows Vista. Pokud ne, nezbívá ti nic jiného než hledat na disku C :) Dále by jsi měl mít v PC možná program, se kterým provedeš zálohu driverů a dalších blbostí...

Odkaz ke komentáři

• 0

Disk tam žádnej nemám,aspon pokud vidim:D,takže mi nezbyde nic jinýho než hledat:cry: a nemám do vyhledávače napsat něco jinýho než Recovery Partipation?takhle mi to vyhledávač nic nenajde.A k čemu mi bude to zálohování?

Odkaz ke komentáři

• 0
Mozná bys měl dát počítač někomu kdo to umí..

Program se jmenuje Partition Recovery.

Pokuď máš jen disk C tak bude celej vymazán.

Až budeš instalovat Windows tak rozděl disk aspoň na 20GB pro Windows a zbytek na hry, programy atd.

Hm asi mi nic nezbyde, protože to Partipation Recovery prostě nemůžu najit:cry:

Disky mám dva,ale to je už detail:cry:

Ale přeinstalovat to musim,pc už sem id louho sere,furt všechno blbne,dnes ještě k tomu gta 4,i když sem ho přeinstaloval tak furt na začátku spuštění hlásí chybu,net mi blbne,icq a moch bych dlouho pokračovat.

Pak mám pálený xp,ale protože jsou origo,tak se mi nějak nechce do instalace:? Nebo mám?

Odkaz ke komentáři

• 0
nekde na disku bys mel mit recovery partipation ... nebo tak nejak a ta by mela obsahovat instalaci woken + potrebny zalohovaci SW

Je potřeba se podívat do správce disků. Nemám teď sice po ruce Visty, ale mělo by to být podobné jako v XP. Takže pravým clicknout na TENTO POČÍTAČ a z nabídky vybrat SPRAVOVAT (MANAGE). Mělo by naskočit okno SPRÁVA POČÍTAČE. Z pravé nabídky klikni na ÚLOŽIŠTĚ--SPRÁVA DISKŮ.

Pak by si měl vidět, kolik máš v PC fyzicky disků a na kolik jsou rozdělených PARTITIONs. Tam bych případně hledal tu zmíněnou recovery. Z té by potom bylo potřeba nabootovat a reinstalovat. Ale pozor, někteří výrobci to mají udělané tak, že při volbě reinstalace systému se sám provede i formát disku, tak ˇat nepřijdeš o data...

EDIT: Nicméně pokud tomu skutečně moc nerozumíš, je nejlepší nějakému Ajťákovi podstrčit PC spolu s nějakým úplatečkem(typicky flaška nějaký kořaly, čokoláda apod.) a on už se postará..

Odkaz ke komentáři

• 0
Je potřeba se podívat do správce disků. Nemám teď sice po ruce Visty, ale mělo by to být podobné jako v XP. Takže pravým clicknout na TENTO POČÍTAČ a z nabídky vybrat SPRAVOVAT (MANAGE). Mělo by naskočit okno SPRÁVA POČÍTAČE. Z pravé nabídky klikni na ÚLOŽIŠTĚ--SPRÁVA DISKŮ.

Pak by si měl vidět, kolik máš v PC fyzicky disků a na kolik jsou rozdělených PARTITIONs. Tam bych případně hledal tu zmíněnou recovery. Z té by potom bylo potřeba nabootovat a reinstalovat. Ale pozor, někteří výrobci to mají udělané tak, že při volbě reinstalace systému se sám provede i formát disku, tak ˇat nepřijdeš o data...

EDIT: Nicméně pokud tomu skutečně moc nerozumíš, je nejlepší nějakému Ajťákovi podstrčit PC spolu s nějakým úplatečkem(typicky flaška nějaký kořaly, čokoláda apod.) a on už se postará..

Paráda,ale šlo by to dyštak víc do detajlu,já se vtom nevyznám,a jak píšeš tak se to malinko liší dík

Odkaz ke komentáři

• 0

Někdy to výrobci dělaj tak že máš v compu předinstalovanej program přez kterej si vypálíš zálohu systému a ten disk pak funguje i jako instalace woken ale pokud sis ji neudělal když směl system v pohodě tak máš smůlu teť by sis akorát udělal zálohu rozjebanejch woken což je uplně k ničemu.

Odkaz ke komentáři

• 0
Někdy to výrobci dělaj tak že máš v compu předinstalovanej program přez kterej si vypálíš zálohu systému a ten disk pak funguje i jako instalace woken ale pokud sis ji neudělal když směl system v pohodě tak máš smůlu teť by sis akorát udělal zálohu rozjebanejch woken což je uplně k ničemu.

To ani neříkej" něco takovýho mi tenkrát říkaly když sem si to pc kupoval :D ale nikdy sem to nenašel,takže doposdu ani nevěřil

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu