Shadowek Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 Poradíte mi jak připojit Wii k netu. Mám nastavene WLAN připojení ale furt to nejde. Chce to ještě nějaké potvrzení a WiiConect24 a takové ... prosím poradte Citovat
0 Jirass Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 Zrovna to teď dělám a taky mi to nešlo. Ale už to jde, jen nesmíš použít to první připojení, ale vytvořit připojení 2 a pak se tě to zeptá na vyhledání sítě a hesla, zrovna čekám, než se doupdatne, docela to trvá. Citovat
0 Shadowek Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 Mě to píše WiiConnect24 and Wii Shop Channel service is not currently being offered. Citovat
0 hero101 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 musíš změnit zemi nemůžeš tam mít Českou republiku ale např. UK Citovat
0 Shadowek Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2009 Aha a k čemu je vlastně ta země? Citovat
Otázka
Shadowek
Poradíte mi jak připojit Wii k netu. Mám nastavene WLAN připojení ale furt to nejde. Chce to ještě nějaké potvrzení a WiiConect24 a takové ... prosím poradte
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.