Shadowek Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Poradíte mi jak připojit Wii k netu. Mám nastavene WLAN připojení ale furt to nejde. Chce to ještě nějaké potvrzení a WiiConect24 a takové ... prosím poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirass Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Zrovna to teď dělám a taky mi to nešlo. Ale už to jde, jen nesmíš použít to první připojení, ale vytvořit připojení 2 a pak se tě to zeptá na vyhledání sítě a hesla, zrovna čekám, než se doupdatne, docela to trvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadowek Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Mě to píše WiiConnect24 and Wii Shop Channel service is not currently being offered. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hero101 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 musíš změnit zemi nemůžeš tam mít Českou republiku ale např. UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadowek Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Aha a k čemu je vlastně ta země? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadowek
Poradíte mi jak připojit Wii k netu. Mám nastavene WLAN připojení ale furt to nejde. Chce to ještě nějaké potvrzení a WiiConect24 a takové ... prosím poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.