ClayMore Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Chci si koupit šroubovák na ty dva šroubečky nahoře u USB na PSP SLIM. Máte s tim nějáký skušenosti ? Je to von ? http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/12316-specialni-torxovy-sroubovak-pro-psp-23/ THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 když je to na psp tak by to mělo jít v pohodě :cheesygrin:. A měli by ti s nim jít povolit všechny šroubky. Já mám klasickej šroubovák ze železářstvý asi za 20 Kč (číslo šroubováku : 0x75) a jde to s nim v pohodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Taky jsem si myslel že je to na PSP ale ma PSP nějaké hvězdicovíte šroubky ? :) Má přece křížové takže na to potřebuješ křížový šroubovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 je to klasika + (křížák) ne? Teda je fakt, že na těch fotkách je prdlajs vidět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 no já mam na psp klasickej šroubovák z takoví tý hodinářský sady a je to uplně v pohodě ALE ty 2 šroubky vedle USB sou tak malí že to prostě nejde :( a doma sem menčí nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 je fakt, že ty šroubky maj hodně mělkej ten kříž... Já osobně bych doporučil vzít PSP do železářství a hned na místě to ozkoušet (tak jsem to udělal já) popř. napíšu přesnej název toho šroubováku co mám... Jo a koupil jsem ho myslím v Matu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Chci si koupit šroubovák na ty dva šroubečky nahoře u USB na PSP SLIM. Máte s tim nějáký skušenosti ? Je to von ? http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/12316-specialni-torxovy-sroubovak-pro-psp-23/ THX jo, ten šroubovák je na PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ale jen tak OT....od tama bych to neobjednaval stranka mluvi za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jo, ten šroubovák je na PSP bez urážky ale to vim i bez tebe :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 mrkni na http://www.dealextreme.com/ nebo http://www.playcentrum.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 bez urážky ale to vim i bez tebe :cheesygrin: Chci si koupit šroubovák na ty dva šroubečky nahoře u USB na PSP SLIM. Máte s tim nějáký skušenosti ? Je to von ? THX tak proč se na to ptáš ? bez urážky... to je demence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 lol já se ptam jestlije to na ty malinkatý šroubečky u USB nebo na ty običejný. Věnuj se rači Xboxum a nás PSPčkaře nech bejt :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 lol já se ptam jestlije to na ty malinkatý šroubečky u USB nebo na ty običejný. Věnuj se rači Xboxum a nás PSPčkaře nech bejt :D Nejsi nějaký drzý? Člověk ti chce jen odpovědět na dotaz a ty ještě budeš drzý jo? To jsem ještě neviděl. Ty by ses měl raději věnovat škole, speciálně pak hodinám češtiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 sou Prázdniny | a řek bIch že spÝš ty sY tady nadával od demence :D PSL LOCKně te to tady !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eritreas Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tak tento sroubovak na 100% neni do zadneho psp co jsem kdy videl protoze je sroubky s torxovymi hlavickami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eritreas Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ty hlavicky u psp jsu pekne vychcane udelane nic doma my tam nesedlo a to mam toho opravdu hodne tak jsem se nastval zasel k vietnancom koupil za dvacku ty jejich super hodinarske sroubovacky a pilnik a bylo to jsou sice jak z blata ale chvili to vydrzelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts