Panther Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 pred prazdninami mi bude 15 a chci se zeptat kde berou od 15 nebo kde se mam poptat , jak vy jste si nasli brigadu a kde diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boxer999 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Zkus se poptat ve svém okolí..Já jsem z vesnice a našel jsem si v místním drušstvě brigádu..musíš se jen ptát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Zkus se poptat ve svém okolí..Já jsem z vesnice a našel jsem si v místním drušstvě brigádu..musíš se jen ptát :-) jj to je dobry jako brigada :-) No me bude 29.6 15 tak to chce taky po necem koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tak ja sem z prahy a uz mam zarucenou brigadu u strejdy ale to je jen parkrat za prazdniny ale za dobry prachy ale makacka tak od 8:00 do 19:00 pricem se nezastavis jinak co si tam delal v tom druzstvu (me 28.5.2010 :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ty vole no jo....ja mam sice jeste hodne casu (7.rijna) ale prece jenom....na novej PC si nak vydelat musim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Zregistruj se v nejakej agenture a dej si inzerat co umis nebo so by si chtel delat.Z vlastni zkusenosti(sice uz je to 11 let) ti muzu doporucit agenturu student protoze zajistovili brigady pro studenty sš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ono teď celkově není zrovna lehké sehnat si nějakou práci, natož brigádu, ale když má člověk dobré známé .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 pokud vím, tak musíš dodělat základní školu jinak je brigáda na černo.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 pokud vím, tak musíš dodělat základní školu jinak je brigáda na černo.:? a to slyšel kde ? záleží na věku, vím třeba, že jak jsem dělal u otce v knajpě, tak sem nemohl dělat noční ( ty jsou až od 18 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 presne tak nemuzes delat nocni a nebo napr pracovat s penezi edit taky potrebuju na komp nebo na ps3 abych mel komplet next gen pokoj xD a taky na hadry EDIT 2:neznate nekoho v praze na natirani (zdi,plotu) s tim mam skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 taky pomalu scháním brigadu ale asi zase budu u tatika mam tam 60kč/hod a to malo kde seženu teda jestli vubec takže doufam že si aspon těch 10 000 vydělam bo potrebuju na monitor a periferie k n ovému pc + ještě hry na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 - pokud chcete pracovat hned jak vam bude 15, tak to nebudete mit snadny. Aby vas zamestnavatel vzal, musi mit od vasich rodicu souhlas nebo posudek.. - to o ukonceni zakladni skoly tedka nejsem si jistej ale neco na tom bylo.. - je nejaky casovy limit jak moc muze dite pracovat Takze pokud chcete pracovat od 15 let, tak to vidim spis jen na znamy/atd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 - pokud chcete pracovat hned jak vam bude 15, tak to nebudete mit snadny. Aby vas zamestnavatel vzal, musi mit od vasich rodicu souhlas nebo posudek..- to o ukonceni zakladni skoly tedka nejsem si jistej ale neco na tom bylo.. - je nejaky casovy limit jak moc muze dite pracovat Takze pokud chcete pracovat od 15 let, tak to vidim spis jen na znamy/atd atd... Přesně tak, sehnat brigádu v 15cti je složité, obzvlášť když chtějí 16+ a 15cky odmítají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 stejně většina těch lepších brigád je od 16 (ve skladu atak.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 stejně většina těch lepších brigád je od 16 (ve skladu atak.) těch lepších a napíšeš ve skladu :lol: ze skladů taky teď hodně propouštěli brigádníky, fakt záleží taky hodně na známejch já třeba dělám v pekárně a mám 115 na hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tak od 19 sem videl greenpeace 150 kc /hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tak od 19 sem videl greenpeace 150 kc /hod :lol::lol: green peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 :lol::lol: green peace stat privazanej ke stromu za 150 na hodku a parit pri tom na psp co se smejes? nejvetsi bussines :D:D , jinak ja bych taky rad neco sehnal no poptam se :D uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Často vidim cedule že scháněj brigádníky do skladu v nějakých obchodech, třeba Kaufland, ale určitě to moc netrhne... Jinak kdo si obstará řidičák na motorku tak může rozvážet noviny, sice se projezdí ňákej benzín ale neni to makačka ve skladu a určo se i trochu víc přivydělá než tam. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ja bych do skladu sel kdyby me vzali mam silu a rad posiluju jinak u toho greenpeace jen davas lidem nejaky info proste za ty prachy krasa skoda ze az od 19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boxer999 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 No njá jsem v tom društvě dělal samé pi*oviny jako třeba natíral váhu, uklízel okolo obrubníků a podobné blbůstky..měl jsem 49na hodinu, ale letos to bude jiná..pokusím se sehnat si brigádu přes prázdniny v nějakém elektru a to by mohly bejt lepší penízky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Často vidim cedule že scháněj brigádníky do skladu v nějakých obchodech, třeba Kaufland, ale určitě to moc netrhne...Jinak kdo si obstará řidičák na motorku tak může rozvážet noviny, sice se projezdí ňákej benzín ale neni to makačka ve skladu a určo se i trochu víc přivydělá než tam. :) prave že teď propouštěli u nás v kaufu a v globusu brigádníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 těch lepších a napíšeš ve skladu :lol: ze skladů taky teď hodně propouštěli brigádníky, fakt záleží taky hodně na známejchjá třeba dělám v pekárně a mám 115 na hodinu nevím jestly si ty měl někdy brigádu ve skladu já jo a to že sem sestavoval objednávky dostal sem papír s objednávkou a vyřizoval dával věci do krabice a připravoval k expedici.. bavilo mě to měl sem to pár kroků od baráku tak proč ne že a plat 80,-/hodku ale důležité je že mě to i bavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak nevím jak bych ti poradil. Sprostřetkovatele tady už někdo taky psal.. Hlavně si vyber něco kde ti dají hodně peněz. Za úklidy dostaneš tedy malinko... V obchodech dostaneš mnohem víc a kde dostaneš nejvíc to zatím nevím... Skus to Zde: http://www.sprace.cz/nabidky-prace/brigady/volna-mista-w5.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Já mám ve svém obrou o brigádu i práci do budoucna postaráno Lidi chlastali, chlastaj a chlastat budou :P Jinak musíš prostě chodit, a ptat se, pokud je ti jedno co budeš dělat, pak seš v pohodě. pokud si ale budeš "vymrčovat" nemusíš mít taky nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.