Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

brigada na leto 2010

Panther

Recommended Posts

- pokud chcete pracovat hned jak vam bude 15, tak to nebudete mit snadny. Aby vas zamestnavatel vzal, musi mit od vasich rodicu souhlas nebo posudek..

- to o ukonceni zakladni skoly tedka nejsem si jistej ale neco na tom bylo..

- je nejaky casovy limit jak moc muze dite pracovat

Takze pokud chcete pracovat od 15 let, tak to vidim spis jen na znamy/atd atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- pokud chcete pracovat hned jak vam bude 15, tak to nebudete mit snadny. Aby vas zamestnavatel vzal, musi mit od vasich rodicu souhlas nebo posudek..

- to o ukonceni zakladni skoly tedka nejsem si jistej ale neco na tom bylo..

- je nejaky casovy limit jak moc muze dite pracovat

Takze pokud chcete pracovat od 15 let, tak to vidim spis jen na znamy/atd atd...

Přesně tak, sehnat brigádu v 15cti je složité, obzvlášť když chtějí 16+ a 15cky odmítají.

Odkaz ke komentáři

stejně většina těch lepších brigád je od 16 (ve skladu atak.)

těch lepších a napíšeš ve skladu :lol: ze skladů taky teď hodně propouštěli brigádníky, fakt záleží taky hodně na známejch

já třeba dělám v pekárně a mám 115 na hodinu

Odkaz ke komentáři

Často vidim cedule že scháněj brigádníky do skladu v nějakých obchodech, třeba Kaufland, ale určitě to moc netrhne...

Jinak kdo si obstará řidičák na motorku tak může rozvážet noviny, sice se projezdí ňákej benzín ale neni to makačka ve skladu a určo se i trochu víc přivydělá než tam. :)

Odkaz ke komentáři

No njá jsem v tom društvě dělal samé pi*oviny jako třeba natíral váhu, uklízel okolo obrubníků a podobné blbůstky..měl jsem 49na hodinu, ale letos to bude jiná..pokusím se sehnat si brigádu přes prázdniny v nějakém elektru a to by mohly bejt lepší penízky :-)

Odkaz ke komentáři

Často vidim cedule že scháněj brigádníky do skladu v nějakých obchodech, třeba Kaufland, ale určitě to moc netrhne...

Jinak kdo si obstará řidičák na motorku tak může rozvážet noviny, sice se projezdí ňákej benzín ale neni to makačka ve skladu a určo se i trochu víc přivydělá než tam. :)

prave že teď propouštěli u nás v kaufu a v globusu brigádníky

Odkaz ke komentáři

těch lepších a napíšeš ve skladu :lol: ze skladů taky teď hodně propouštěli brigádníky, fakt záleží taky hodně na známejch

já třeba dělám v pekárně a mám 115 na hodinu

nevím jestly si ty měl někdy brigádu ve skladu já jo a to že sem sestavoval objednávky dostal sem papír s objednávkou a vyřizoval dával věci do krabice a připravoval k expedici.. bavilo mě to měl sem to pár kroků od baráku tak proč ne že a plat 80,-/hodku ale důležité je že mě to i bavilo :)

Odkaz ke komentáři

Tak nevím jak bych ti poradil. Sprostřetkovatele tady už někdo taky psal..

Hlavně si vyber něco kde ti dají hodně peněz. Za úklidy dostaneš tedy malinko...

V obchodech dostaneš mnohem víc a kde dostaneš nejvíc to zatím nevím...

Skus to Zde:

123v41.gif

Odkaz ke komentáři

Já mám ve svém obrou o brigádu i práci do budoucna postaráno

Lidi chlastali, chlastaj a chlastat budou :P

Jinak musíš prostě chodit, a ptat se, pokud je ti jedno co budeš dělat, pak seš v pohodě. pokud si ale budeš "vymrčovat" nemusíš mít taky nic ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu