Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 ve sleve?

ThunderQX

Otázka

Recommended Posts

• 0

Playstation je ve slevě jedine tahdy když to oznámí Sony ... nečekej že bys někde sehnal PS 3 o dva litry třeba levnějš tohle je zboží které ma svoji cenu a jen tak dolu nejde ... za prvé jsou jen tři druhy next gen konzolí a tudiž pro ně není extra konkurence třeba jako pro Tv kde je na trhu přčes 100ruzných druhů (značek)... a za druhý jestli někde zustanou čtyri kusy ps tak to není takový problém jako kdyby měkde zůstalo 50ks toustovačů které daj do slev teměř okamžitě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Co tu kecáte? ..jednu dobrou slevu si už promeškal, v globusu davali za nakupy před Vánocema takové kartičky, 26.12 sleva 26% na vše, 27.12 sleva 27% na vše..mohl sis vybrat jednu věc ze sveho nakupu a na tu slevu uplatnit, po Vanocich tam měli PS3 120GB slim za 8299 a se slevou vychazelo na nějakých 6000,- ...bohužel, teď je už pozdě, chce si to hlidat :-D

Odkaz ke komentáři

• 0
Co tu kecáte? ..jednu dobrou slevu si už promeškal, v globusu davali za nakupy před Vánocema takové kartičky, 26.12 sleva 26% na vše, 27.12 sleva 27% na vše..mohl sis vybrat jednu věc ze sveho nakupu a na tu slevu uplatnit, po Vanocich tam měli PS3 120GB slim za 8299 a se slevou vychazelo na nějakých 6000,- ...bohužel, teď je už pozdě, chce si to hlidat :-D

na netu taky seženeš ps3 slim za 6500 jejich cena 8299 za 120gb byla hodně nadsazena a proto se nedivím že mohly dát slevu na tech 27% normalní cena za ps 3 je kolem 6500 a za 8k se da sehnat už i 250gb hdd.. myslím že sem někde videl PS3 s 250gb hdd za 7999kc coz je ta sama cena jako uvádíš ty že si viděl v globusu se 120gb před slevou

Odkaz ke komentáři

• 0

Přesně tak.. Není důvod zrovna tenhle druh zboží po vánocích zlevňovat. Plno lidí, povětšinou mladších ročníků, dostalo k vánocům peníze od babiček a dědečků, a ty teď bude chtít rozfofrovat, takže potencionálních kupců plno...

A když už, tak to budou nějaké pseudoakce typu v noci potichu zdražíme a ráno vyvěsíme plakát sleva 30-70 % podpořená hesly typu totální výprodej, likvidace skladu a podobně..

Navíc má-li se v budoucnu zvednout DPHčko, je možné, že někteří prodejci na to budou reagovat spíše zdražením(ale to je jen můj odhad)..

to je nesmysl, slevy a akce jsou i na toto, po vanocich mozna jich bude vic. Ale je to opravdu o hledani a cekani. Ja napr koupil na podzim v ty akci v Electroworldu za 6000 slima s 250gb

edit: samozrejme reaguju na posty nahore

Tak zrovna tahle akce, pokud se nepletu, neměla s vánocemi pranic společného. Jednalo se o JEDNORÁZOVOU akci u příležitosti rekonstrukce EW v Průhonicích. To se občas zadaří, ale to musí mít člověk sakra kliku, aby něco takového chytil. Navíc dost často si většinou takových parádních kousků rozeberou zaměstanci mezi sebe, či svoje známé, takže na obyčejného smrtelníka zbyde jen velmi omezené množství(pokud vůbec něco zbyde).

Odkaz ke komentáři

• 0

okey.. kluci ale vy jste si asi nevsimli nazvu, vsichni vime ze se zlevnuje jen neprodejne zbozi, ale myslel jsem ze neco bude.. a prosim prestante uz OTckovat s tim ze se to neda sehnat ve sleve je to jen na obchodu jestli tomu slevu da nebo ne a ne na lidech jestli reknou jo nebo ne :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Bludi > No a? Proste rikam, ze se i PS3 da koupit levneji, nez je obvykle. A taky to, ze po vanocich je pravdepodobnost vyhodne koupe vyssi, nez jindy pres rok. Preci to nejsou zadne slozite vety.

Je po vánocích, podle tebe tedy větší pravděpodobnost. Máš tedy unikátní možnost jak nejen zakladateli tohoto vlákna, ale i jiným pomoci. Stačí jen abys tu upozornil na nějakou takovou extra výhodnou akci. A to včetně mne, rád bych taky po vánocích koupil nějakou cenově zvýhodněnou hru, ale na žádnou zajímavou akci jsem nenarazil.

Odkaz ke komentáři

• 0
rád bych taky po vánocích koupil nějakou cenově zvýhodněnou hru, ale na žádnou zajímavou akci jsem nenarazil.

znovu opakuju -> http://www.surtep.cz/ -> mají tam jak zlevněný hry, tak konzole - VŠE za velkoobchodní ceny do konce roku + každý den akce na 5 titulů herních (mix PC,PS2,PS3,PSP,X360) stačí se tam jednou za den mrknout

:psp:

Odkaz ke komentáři

• 0
Je po vánocích, podle tebe tedy větší pravděpodobnost. Máš tedy unikátní možnost jak nejen zakladateli tohoto vlákna, ale i jiným pomoci. Stačí jen abys tu upozornil na nějakou takovou extra výhodnou akci. A to včetně mne, rád bych taky po vánocích koupil nějakou cenově zvýhodněnou hru, ale na žádnou zajímavou akci jsem nenarazil.

To, ze je zvysena pravdepodobnost vyskytu akci a slev neznamena, ze zrovna dnes musi nejaka pro tebe zajimava byt. Ale pravdepodobnost je obor az ze stredni skoly, tak je mozne, ze te to minulo..

Ale ted vazne - to ze akce a slevy jsou, je jasne na prvni pohled na uvodni stranky vetsiny rozumnych obchodu. Pokud shanis hry, tak napr. game.co.uk, thehut.com, http://www.zavvi.com/ atd.

thunderqx > myslim, ze to neni nic moc, pokud ty hry vyslovene nechces... vzhledem k nasledujicimu

bizzi > presne tak, ja myslim, ze SLIM 250GB za 7200 je docela solidni cena

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu