Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaký Codec Pack

Mígl

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Kodeky doporučuju K-Lite Codec Pack (Full)

nevidim sebemenší důvod k tomu, instalovat si bůhvíco do počítače kvůli tomu, aby něco fungovalo, když to vůbec není třeba...The KM Player si všechno stahuje sám, bez nervů, čekání...prostě nainstaluješ si systém, ovladače k hardwaru a pak KM -> neinstaloval jsem JEDINEJ kodek a NENÍ VIDEO CO BYCH NEPUSTIL

takže, chceš-li si zasírat kompa, stahuj přiblblý kodekpaky a používej WMP :dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
No tak teď jsem volaký zmetěný..:)

tak já Ti tvrdim postup co funguje, Jarin druhej postup -> ten můj je rychlejší a pohodlnější když už nic - nainstalováno máš za minutu a nemusíš nic nikde hledat, na nic se někde ptát...a nakonec se nervovat

nevim co chtít víc...

Odkaz ke komentáři

• 0
zasírání kompu je všechno co má víc jak kilobajt a nemusí to tam bejt...se skutečnou velikostí to nemá nic společnýho :idea:

ty jo ty se chovas jako nejakej puntickar ktery ma jen 10gb harddisk ktery v dnesni dobe (snad) nikdo nema.... Nebo jo? :blink:

nakonec je uplne jedno jestli si nainstalujes ten KMplayer nebo klite vysledek bude stejny :arrow: fungujici videa

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu