Semtam Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Zdarec všem, kdo to prosím hraje a překonal toho prního bosse, tu Mistress, nějak se mi ji nedaří zabít, ale až v tom sprit worldu, jak tam vypadá jak had. Už se mi ji podařilo osekat všechny ty ocásky (nevím jak) a ten poslední né a né ho sundat. Prosím kdybyste někdo věděl jak na to (postup co se má dělat, abych ji ty ocasy odsekal rychle a všechny), podělte se s námi ostatními, hlavně se mnou. Všem moc díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Na youtube (gameplay) si nepozrel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Na youtube (gameplay) si nepozrel? To byl první zdroj, kde jsem čerpal... ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.