Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

xbox 360 PRO za 4000,-

jary25

Recommended Posts

Čaute lidi dnes jsem hledal ve Zlíně nějaký xko arcade do tech 5ti tisic , nakonec jsem jel do DATARTU a tam meli ho jen za 4 tisice ... jenze asi mi zabalili Pro nebo nevím. Má to 60 GB HDD + Sluchátka . Nebo ví to o tom něco , že by to byl nějaký fake či tak něco ? ... ted sem pařil NHL 10 a vše ok aj jsem to dával na HDD a v poho, nechápu to ... Kdyžtak dávám timto díky panům co se přehlídli na skaldě :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fake to nebude. Stačí se podívat na krabici a zjistíš to jednoduše jestli je to Arcade nebo Pro. Ale z tohohle pohledu je to 100% starý dobrý Pro. Asi se na tebe usmálo štěstí páč ti skladníci jsou blbci... prodělali a nechci vidět až se na to příjde (teda pokud se na to příjde), jak zaměstnanci dostanou za uši :D

Jo a pokud to má stříbrnou kritku u mechaniky tak je to jistojistě Premium (Pro).

Odkaz ke komentáři

Čaute lidi dnes jsem hledal ve Zlíně nějaký xko arcade do tech 5ti tisic , nakonec jsem jel do DATARTU a tam meli ho jen za 4 tisice ... jenze asi mi zabalili Pro nebo nevím. Má to 60 GB HDD + Sluchátka . Nebo ví to o tom něco , že by to byl nějaký fake či tak něco ? ... ted sem pařil NHL 10 a vše ok aj jsem to dával na HDD a v poho, nechápu to ... Kdyžtak dávám timto díky panům co se přehlídli na skaldě :D

Fake...asi zabalili Pro nebo nevim... - To akoze na krabici nie je uvedene aka je to verzia a ake prislusenstvo?

Odkaz ke komentáři

Fake to asi bude těžko. Arcade nemá 60GB disk to mluví za vše...

Moja chyba. Mal som jeho vyjadrenia dat do uvodzoviek. Chcel som mu naznacit, ze co ma na krabici uvedene, tak ako to moze byt "Fake a akoze mu asi zabalili Pro alebo nevie...". Oni hadam v obchode neskladaju z jednotlivych produktov verzie...co mal na krabici uvedene, tak to ma.

Tak som sa cudoval nad jeho uvahami.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu