PetrNeumann Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Čusko, chci se zeptat, ohledně dávání VIDEII. Mám totiž tenhle problém: 1) Udělam složku VIDEO a nahraju ****.mp4 a prostě mi to napíše v PSP, že tam žadný video není, vubec nevím co stím. Prosím poradte :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Musíš stahovat/převádět videa bez kodeku. Nejlépe Xvid4PSP - tutorialy nebo stahuj pro OFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrNeumann Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Mam Any Video Converter, nemáš nějakej konkrétní ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrNeumann Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/xvid4psp/download/?g[hledano]=&g[oz]=5.0.32 zkusim tohle ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nejlépe Xvid4PSP - tutorialy nebo stahuj pro OFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrNeumann Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Stačilo zformátovat kartu v PSPéčku a už to jede ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PetrNeumann
Čusko, chci se zeptat, ohledně dávání VIDEII. Mám totiž tenhle problém:
1) Udělam složku VIDEO a nahraju ****.mp4
a prostě mi to napíše v PSP, že tam žadný video není, vubec nevím co stím.
Prosím poradte :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts