Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s wifi po JB

RiWiX

Otázka

Mam iPod Touch 2G, původně s FW 2.2.1 samozřejmě, teď jsem ho updatoval staženym FW na 3.1.2 a vklidu provedl JB pomocí blackra1n, všechno funguje, ale když se chci připojit na wifi, tak to nejde. Je možný, že je to problém toho updatu? Nebo JB?

Zadam heslo k wifi, ke který se druhej Touch i iPhone v klidu připojí, ale dostane se mi jen odpovědi, že se nelze připojit...

Napadá mě znova restore a znova JB, máte nějakej jinej tip?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No, mam tu v okolí jednu zdarma, k tý se připojim, ale na net je slabá... když v PC vytvořim síť, tak se taky připojí, ale tim taky net nepošlu, takže ano, připojí ale nevim, jak moc funkčně. Nicméně k týhle se připojí všechno bez problémů, i totožnej ipod na 2.2.1

Odkaz ke komentáři

• 0

Ok, udělam restore, zkusim wifi, pak JB, zkusim wifi... jen co je lepší, restore nebo restore+shift a zas z toho souboru?

Takže jsem udělal restore, stáhlo si to FW samo, takže je to oficiální... wifi nejde, ani před, ani po opětovnym JB. Bohužel jsem ji nezkusil na původnim FW, vubec mě to nenapadlo...

Odkaz ke komentáři

• 0

Není možný, že je to poděláný HWově? Zkus vzít druhýho iPoda a zjistit, jestli ti chytí stejnej signál u toho druhýho APčka - pokud mu tam signál poběží nějak extra silně a tomu co má problém s WiFi skoro vůbec, skoro bych přemejšlel nad reklamací.

Odkaz ke komentáři

• 0
Není možný, že je to poděláný HWově? Zkus vzít druhýho iPoda a zjistit, jestli ti chytí stejnej signál u toho druhýho APčka - pokud mu tam signál poběží nějak extra silně a tomu co má problém s WiFi skoro vůbec, skoro bych přemejšlel nad reklamací.

Teď je otázka, jestli ten iPod neztratil záruku JBkem. Někde sem totiž četl že tím zásahem do jádra iPodu,ztrácíš právo na reklamaci. Páč je možný že tě vyfackujou s tím,že se to posralo při tom zasahování do ipodu(JB).

Sice nevím jestli se dá zjistit že byl iPod někdy v minulosti breakován,ale jestli ne, tak do toho jdi:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Když to restorneš, skoro všechny stopy brejku se ztratí - pokud na reklamaci nebude nějakej pan detektiv, co se bude snažit najít stopy po brejku, tak je to v pohodě. A to by vážně musel chtít hledat :)

WARRANTY — Apple provides a standard 1-year warranty on all iPod touch models, regardless of where purchased. Apple Care may be purchased for your iPod touch which gives your device an extended warranty. Also, if you did not purchase your device through Apple, additional warranties may have been applied / are available for your device on top of Apple’s standard 1-year warranty.

Jailbreaking voids any warranty, however it is untraceable with a device restore. That said, a device restore (nearly a 1-click process through iTunes), and the device’s warranty is no longer void.

Odkaz ke komentáři

• 0

Už jsem na to přišel, pánové... na všechny ostatní sítě se připojí, jen ne na tuhle. Zaroveň jsem ten druhej iPod updatoval, takže zjištění -> FW 2.2.1 si s tou mojí sítí poradil, 3.1.2 ne, každopádně je to chyba routeru, jelikož zřejmě vysílá nějakou nezvyklou síť (je to standartně dodávanej zyxel od O2, takže je vám jasný, co je zač.. a furt padá), proto řešenim je novej router, což zároveň smaže ty pády, doufejme.

Zajímavý, že starej FW to zvládal a novej ne... :) Tak dík za diskuzi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu