Marr Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tak ode dneska jsem hrdym majitelem iPhonu 3g :D .. ihned jsem samozrejme udelal JB.spustil sem cydii poprve,to slo.skocil sem zpatky do menu,a od te doby se cydii sice chvilku nacita,ale potom spadne zpatky do menu.nevite nekdo,co s tim.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 gratuluji :cheesygrin: pokud toho ještě v iP nemáš hafec, tak by stálo za to provést JB ještě jednou a uvidíš jestli se problém bude opakovat... nicméně mě u stejného problému pomohlo v MobileTerminalu: dpkg --configure -a a nebo přes WinSCP zabrousit do adresáře var/lib/dpkg/updates a smazat tam všechny soubory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doug Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Ahoj,vím jak se citíš,celý dnešní den jsem tím zabil. Je to prý globální problém cydie, víc o původu nevím,ale vím jak to spravit. Stáhni si přes blackra1n ROCK,postahuj ty první věci co ti nabídne, a pak si v Search najdi OpenSSH. Tady- http://www.winscp.com/ si stáhni nejnovější verzi WinSCP, tuším že to je 4.2.5. pokud seš v oboru nový a měl bys měl problémy s nastavováním,tak se řid tímhle návodem : http://www.chlupataprdel.cz/index.php/2009/03/jak-na-winscp-a-iphone/ Až budeš mít WinSCP instlej, tak se řid tímhle návodem ( není z mý hlavy,tak chytrej nejsem :D ) RIESENIE: je to problem so "zodttd" repo.. chodte do adresara /var/lib/apt/lists/ a vymazte zodttd subory (mali by byt tri ks).. potom chodte do /private/etc/apt/sources.list.d a vymazte zase "zodttd" subor (1 ks).. a cydia frci ako nova. Jak praví poslední věta návodu,všechno pak valí jak má!:) Kdybys měl nějaký další problémy, tak piš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 wow,diky moc..hned se na to podivam.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doug Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Žádnej problém kámo,jsem rád že se s tím nemusíš s*át tak dlouho jako já :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 vyreseno,velke DIKY patri doug-ovi,muzete LOCK. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
tak ode dneska jsem hrdym majitelem iPhonu 3g :D .. ihned jsem samozrejme udelal JB.spustil sem cydii poprve,to slo.skocil sem zpatky do menu,a od te doby se cydii sice chvilku nacita,ale potom spadne zpatky do menu.nevite nekdo,co s tim.?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts