tedysek Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 čau chystam se koupit tyto hry a chci se zeptat jestli stojej za to si je koupit nebo hjsou to blbosti a jake z etch 2 je lepsi..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Just Cause jsem hrál jen na PC, ale tam mi dost nesedělo ovládání, ani jak to vypadá, vlastně mi to nesedělo celý :) Je tam sice otevřený svět, ale není v něm moc co dělat Dark Sector mě dost příjemně překvapil - příběh je sice o ničem, ale jako střílečka je to luxusní, fajn je i ta vrhací čepel. Tu hru jsem si projel hned dvakrát :) Dark Sector můžu kdyžtak i prodat, ale nechci aby to vypadalo že vychvaluju jen abych to někomu střelil - fakt jsem si to užil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 pokud si z brna tak to klidne koupim:-D zitra:-D jinak pres postu ne:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 V tom případě nic, z Brna nejsem :) ale rozhodně doporučuju spíš ten Dark Sector. U Just Cause bych spíš počkal až jak dopadne dvojka, jestli to bude lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 jo no jeste kouknu na youtube a uvidim ale je pravda ze me bavej takovy ty hry s otevrenejma svetama jako GTA atd:-D na xko mam GTA 4 ale neni to jako GTA SA to bylo nej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
čau chystam se koupit tyto hry a chci se zeptat jestli stojej za to si je koupit nebo hjsou to blbosti a jake z etch 2 je lepsi..díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.