Kapr Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Cau mam takovej problem..stahnul jsem si ten datadisk na Sims 3 tu cestovni horecku..ale nejde mi nainstalovat...nejde aktualizovat normalni the sims 3:( pise to chybu...stahoval jsem the sims 3 od razora 1911 i s final patchem...ale stejne to nejde...nevite proc? dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 mozna ze by se hodilo kdyby si napsal co za chybu ti to pise ... nebo je k tomu nakej navod podle kteryho mas postupovat aby to chybu nevyhodilo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 mozna ze by se hodilo kdyby si napsal co za chybu ti to pise ... nebo je k tomu nakej navod podle kteryho mas postupovat aby to chybu nevyhodilo ? kdyz to patchuju tak to hodi chybu s neplatnym souborem...a pritom to je to patch z ty verze co mam ja...ani automaticka aktualizace nejde.... presne: chyba aktualizace.byl nalezen neplatny soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Uz sem si to vyresil :) muzete lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.