kakbus Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Zdravím,jsem laik tak se chci zeptat jestli,když stahuji ISO hry musím dávat pozor pro jaký typ flešnutí jsou,nebo stačí že je to ISO a povalí to na všem?Děkuji a omlouvám se za případný off.-tlačítko hledat jsem použil :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 jelikož máš cf enabler přešel bych na 5.03 gen C a pak ti pude 95% her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Díky můžu nějak zjistit kterej gen tam mám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 cfwenabler neni zadnej GEN. Hod si tam 5.03 GEN-C, namisto nynejsiho cfw enableru, a pojede Ti vice her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Aha takhle,už tomu rozumím.Tak jo díky za radu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kakbus
Zdravím,jsem laik tak se chci zeptat jestli,když stahuji ISO hry musím dávat pozor pro jaký typ flešnutí jsou,nebo stačí že je to ISO a povalí to na všem?Děkuji a omlouvám se za případný off.-tlačítko hledat jsem použil :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts