Komas Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 hoj lidi, tak jsem prave rozehral hru Avatar a ve druhe casti po strelbe lukem a po vylezeni na skalu se mi wii proste kousne a musim wii restartovat. Mate nekdo stejny problem? zkousel jsem hru stahovat z 2 odlisnych servru a porad to stejny. Diky za info.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza73 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 mám stejný problém at už jedu z DVD nebo USB :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 taky to samý,škoda,docel mě to i chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ten samý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jakej používáte LOADER ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net666 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Nasel jsem nejaky Release kterej ma v nazvu [FIXED] Pokud to chcete zkusit tak nasledujte link zde: http://console-forum.net/showthread.php?p=769131#post769131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleske21k Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Je to verzi...stahnete si jinou:)...ozkouseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza73 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 JJ potvrzuji je to ve verzi .. stáněte takovou co má v názvu Proper nebo Fix ja stahnul proper a jede OK :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc.cvok Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Hoši jsem tu novej....píšete stáhněte si jnou verzi....odkaz by prosím nebyl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net666 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 podivej se o tri posty vejs :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.