Xmatrix Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 ohledne her staci jenom iso hry a je po problemu?? nemusim hry nijak upravovat atd?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 ohledne her staci jenom iso hry a je po problemu?? nemusim hry nijak upravovat atd?? iso rozbalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 K těm Avatar oblekům, hlavně musí být XUID z live účtu jinak to nejde, pokud používáš offline účet, musíš z něho udělat online přes hexeditor, modio,Le fluffie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 K těm Avatar oblekům, hlavně musí být XUID z live účtu jinak to nejde, pokud používáš offline účet, musíš z něho udělat online přes hexeditor, modio,Le fluffie. však je nato návod na 360iso :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maza11 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Nainstaloval jsešm omylem novej dashoboard 12611,mam nějakou možnost si zahrát hry s novou ochranou jako ACB nebo NFS.HP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Nainstaloval jsešm omylem novej dashoboard 12611,mam nějakou možnost si zahrát hry s novou ochranou jako ACB nebo NFS.HP? To by mě taky zajímalo..jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Na JTAGu by to mělo být bez problémů, tam se ani disk nekontroluje. Jen doufám, že jste naistalovali upravený Dash, ne originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Nainstaloval jsešm omylem novej dashoboard 12611,mam nějakou možnost si zahrát hry s novou ochranou jako ACB nebo NFS.HP? Pokud jsi to instaloval oficialni cestou, zablokoval sis JTAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Nevíme přesně,našli jsme odkaz na ten dash někde tady..můžu to nějak zjistit? V system info máme D:2.0.12611.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 To by tam bylo stejně. Zkus spustit nějakou hru JTAG způsobem, tzn. ne třeba přes flash, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak jsem to udělal podle toho návodu na xbox360iso a oblečky mi jdou, ale pouze na profilu který je offline, nevíte jak s tím profilem co byl live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Zajímavé, oblečky jdou jen na LIVE profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Pokud jsi to instaloval oficialni cestou, zablokoval sis JTAG. Ale pokud má zálohu NAND tak by to šlo nahrát z5 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mám dva profily: jeden je offline na kterém jdou ty oblečky (který jsem upravil podle toho návodu XUID); druhý profil jsem používal k připojení live než jsem mněl xbox z JTAGem, teť na live nemohu samozřejmě mám JTAG - mně zajimá jak to udělat aby šli ty oblečky pro ten druhý profil co jsem používal na live. Děkuji Jo a ještě otázečku, jdou mi pouze jedny oblečky: jsem nahral na HDD xbox assasins oblecky + halo a fable, ale jdou pouze ty assasins, ty ostatní ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mám dva profily: jeden je offline na kterém jdou ty oblečky (který jsem upravil podle toho návodu XUID); druhý profil jsem používal k připojení live než jsem mněl xbox z JTAGem, teť na live nemohu samozřejmě mám JTAG - mně zajimá jak to udělat aby šli ty oblečky pro ten druhý profil co jsem používal na live.Děkuji Jo a ještě otázečku, jdou mi pouze jedny oblečky: jsem nahral na HDD xbox assasins oblecky + halo a fable, ale jdou pouze ty assasins, ty ostatní ne. XLive profil nahraješ do YarisSwap a pak všechny upravy děláš přes něj DLC,Avatary atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Děkuji, už to jde, ale ne všechny avatar oblečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frow Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Chci se zeptat když mám XBOX 360 SLIM (teda podle toho co jsem vyčetl si to myslim) můžu použít tento způsob? A lze to udělat přes externí hdd? Děkuji za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Ne, xbox slim ma prilis novy dashboard. Jestli chces hrat palene/stazene hry. Muzes xko vymenit nebo prodat a koupit starsi. Nebo tky muzes cekat casem se to pravdepodobne povede flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frow Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Co jsem koukal na videa tak už se to asi pár lidem podařilo flashnout. Koukal jsem na youtubko s timto odkazem http://www.puce-wii-xbox-ps3.com/ a tam jim to fungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frow Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 A nebo se lidi nudí a hází na youtubko video faky.. těžko říct, nerozumim tomu takže věřim, že ještě neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 caute. chcem sa spytat ako pripojim usb HDD na xbox?mam spraveny jtag ale neviem ho ovladat poradte mi prosim.nemam klasicky xbox HDD ale len externy usb.ale ked ho pripojim tak mi ho nenajde xbox.mam tam kernel 8955 ci aky to je. takze budem rad ked mi niekto poradi ake programy potrebujem a co mam naistalovat na HDD co do PC a ako to vsetko prepojit. a potom este kde treba instalovat hry na usb HDD a kde arkadovky a kde DLC.som zaciatocnik v jtag.takze budem rad ked mi to niekto povie aby som nieco nepokazil a neprisiel o jtag. dakujem za skore odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dna40747 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ahoj chtěl bych sem se zeptat co dělám špatně ma xbox 360 falcon který ma flash chtěl sem na nej nainstalovat program na spuštení her bez cd - XeXLoader 0.12-ISO soubor sem normáně vypálil přes clone cd po dání cd do xboxu se mi tam oběví normoně hrát hru kdyš to spustim tak mi to řekne že je špinavý disk,a když to chci nainstalovat neni co v game se nic neoběví to samé u XeXMenu_v1.1.iso. mam verzi 2.0.1888.0:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Tak konečně jsem se taky odhodlal a je to úplně jednoduchý změnit dash na 12611 ještě bych se chtěl zeptat jestli tohle chápu správně pokud už mám udělaný nový dash tak tam můžu nahrát avatary podle tohoto je to první FAQ píšou že bez toho nepujde ani kinect ale nechtěl bych něco zkasit díky http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/7292-easily-update-your-jtagged-xbox-360-kernel-dashboard-12611-fbbuild-0-11-a.html Restoring the avatars is simply a case of you running the official Microsoft 12611 update, only do this after you have upgraded to the 12611 dashboard using this tutorial. If you run this on a Jtag with an earlier dashboard you will find that you no longer have a Jtag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 da se ten update na novy DASH udelat pokud bych HYPOTETICKY nemel originalni NAND, ale jen zalohu udelanou az z jtagnutyho xboxu s predchozim dashem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Mam HDD 250GB v USB prenosnem supleti. Jak ho zprovoznim na Xku? Mam Freeboot s poslednim DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.