Road-Master Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 zdravim,myslite že tento prodejce je spolehlivý http://www.aukro.cz/item869227986_psp_go_novy_nerozbaleny.html ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 kámo aukce na PSP go skončila..smůa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuCháč_cz Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Vypadáto že asi jo má tam 3 hvězdičky :D jako prodejce ,ale může to bejt i nějakej pičus nikdo neví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 terezka842 (3) mozna jo :) ma 3 pozitivny hodnoceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 blistere - je to v poho já jsem to PSP koupil ale ted pochybuji o tý spolehlivosti a když mi třeba zboží nezašle a nebude odpovídat na emaily či telefonáty tak s tím mám udělat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 hele na to že má 3 pozitivy nic neznamená....může to bejt šmejd kterýmu pošlou 15000 a PSPčka nepošle .....a i tak jestli ti PSP nepošle tak múžeš zažádat aukro o navrácení peněz a to do výše 20000...takže se asik nemáš čeho bát(jen toho aby ti to ubec poslal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 blistere - je to v poho já jsem to PSP koupil ale ted pochybuji o tý spolehlivosti a když mi třeba zboží nezašle a nebude odpovídat na emaily či telefonáty tak s tím mám udělat co? Jít se oběsit.. nebo se obratit na aukro.. někdy ti to vyplatí a po tom, co nedodržel pravidla, to vymáhají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 No jako prodávat pět kusů nerozbalených Goček za cenu 3000 Kč "Kup teď" je dost podezřelý, ale kdo ví... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Peníze dopředu nikdy neposílám. A to právě ze zkušenosti právě s Aukra kupoval jsem PSP Slim za 2300,- poslal jsem peníze dopředu mimochodem Daná osoba (také holka) měla 23 pozitivních hodnocení říkám není se čeho se bát. Ale PSP jsem se nedočkal. Aukro ti nedá nic ! (Pouze další podvodník na trhu) Spojil jsem se s dalšími uživateli a na apní jsme podali trestní oznámení částka byla vyšíí než 5000,- (dodnes jsme nedostali odpoveď). A proto nám taky aukro nic nevyplatilo... Snad budeš mít více štěstí než já. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Radus:tomu se říká smůla no i já jsem na aukru prodával lego a on že už ho nechce....na aukru jsou samí podvodníci Road-Master:a nebo je PSP GO Přímo fake z vietnamu bo jak se jim říká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 fake z vietnamu jsi trochu mimo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Počkej si až někdo kdo z těch kteří si to koupili taky udělí komentář , lepší způsob nenajdeš teda pokud nechceš riskovat samozřejmě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 hele když všem nic nepošle je to něco přes 15000,-kč a to už je na oznámení na policii a fotr tam mám známých :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 hele když všem nic nepošle je to něco přes 15000,-kč a to už je na oznámení na policii a fotr tam mám známých :-) To víž, už sou všichni nažhavení až ty s tvým fotrem pudeš na policii. Probuď se! TOHLE JE REALITA! ..jinak jak už tu zaznělo, počkej si.. ty co to take koupili udělí komentáře.. pokud negativní tak se na to vykašli a prostě jí/mu nic neposílej.. pokud se nemýlím, tak můžeš čekat až 14 dní od ukončení aukce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 peníze jsem ji zaslal na učet a doufám že to příjde ale kdyžtak pude trestné oznámení a bude to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Pak sem napiš jak si dopadl....Naše rady jsou hold k ničemu, nechápu k čemu ti teda tento topic vůbec byl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 chtěl jsem vědět váš názor na tu uživatelku,je možné že by se našel někdo kdo ji zná a měl s ní špatné zkušenosti atd... Přece jenom všem CF uživatelům děkuji a pak se ozvu jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 nj ale mel si pockat :D dej vedet nelockuj to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Na poděkování slouží tlačítko Thanks.... Jinak nepřipadá ti divný že má 3x pozitivní hodnocení od stejného uživatele ? Mně tedy ano jak již kolegové zmiňovali napiš jak jsi dopadl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Na poděkování slouží tlačítko Thanks.... To mi něco připomíná :? A na 90% to byl podvod,jenom exot by ho prodával tak levně ... Takže se už smiřuj s myšlenkou,že peníze ani psp neuvidíš. PS: Dej vědět jak dopadneš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Na hodnocení moc nekoukejte, může bejt solidní uživatel s 0 a může vás podvést uživatel který má přes 1000 hodnocení. To se mi už taky stalo. Jenom teda, až ti to přijde ( jestli vůbec ) tak napiš, přece jenom PSP Go za 3000 se mi zdá až moc hezký ;) Ale napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 me by zajimalo cim to je ze nad tim jestli te podela premejslis az kdyz to mas "objednany " ? no aspon se spalis teda jestli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ja newim ale skusenosti s aukrem nemam ale jsou tam svine ze si nekdo koupil PS3 za 5k a prisla mu cihla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Mozna to bude nějakej dovoz nebo něco takového ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tkže dneska mi přišel email od aukra,že nemám posílat žádné peněžní prostředky uživateli ****** dokud se daná situace nevyřeší. A já jsem už peníze zaslal takže co bude těĎ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Sme ti to říkali ale ty si s prominutím....Moc si peněz nevážíš že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Road-Master
zdravim,myslite že tento prodejce je spolehlivý http://www.aukro.cz/item869227986_psp_go_novy_nerozbaleny.html ?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.