nowwwak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 mám otázku nahrál jsem jsi Gen D3 a nezobrazují se mi v psp hry. Karta funguje normálně. Nahodil jsem si zpět Gen D2 a hry mi to zobrazuje. Ví někdo čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bulicek Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Mas na karte slozku PSP a v nmi adresar GAME? ja ho vymazal a hry ulozene v adresari ISO mi to taky na FW5.50 GEN-B nezobrazovalo...kdo vi proc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zkus tu kartu po updatu naformátovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nowwwak Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 zkoušel jsem vše i formátování a nic,dokonce mi nejede pod tím ani avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 stáhnul si špatnej release genu....přeflashuj znova přes x-gen updater (stáhni znova! - odzkoušená verze od ice2222) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nowwwak Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 už to jede v pořádku díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nowwwak
mám otázku nahrál jsem jsi Gen D3 a nezobrazují se mi v psp hry. Karta funguje normálně.
Nahodil jsem si zpět Gen D2 a hry mi to zobrazuje.
Ví někdo čím by to mohlo být?
Děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts