Kubi.90 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Nainstaloval jsem hru a když dám crack tak se sekne... I když jsem zkoušel patch pořád se to sekne a nejde spustit budu vděčnej když napíšete co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 co s tím ? kup originálku :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 co s tím ? kup originálku :cheesygrin::cheesygrin: To je teda rada.. :dozey: Přeinstaluj hru a zkus jiný crack, mělo by to pomoct.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 to už jsem zkoušel.....já teda nevím :cry: už jsem to odinstaloval a dal novej crack a furt nic... a aji patch jsem dával... tak poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 mas nvidii bo atinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ati a proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 stahni si hotfix patch preinstaluj to dej tam nejnovejsi patch a crack od razora a melo by to bezet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jako to si mám stahnout ten patch a přeinstalovat hru?napiš mi PM priímtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jako to si mám stahnout ten patch a přeinstalovat hru?napiš mi pm priímtě jo ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a kde ten hotfix seženu???? a co to je vůbec? sry že se tak blbě ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a kde ten hotfix seženu???? a co to je vůbec? sry že se tak blbě ptám zadej do googlu ati hotfix patch :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 znam nejlepčií radu kup si originál z ebay za par stovek a s*r na crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 dal jsem ti thanks Kuba a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.