Brian77 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Cau, mam xbox arcade a abych mohl prehrat divx video mi to pise ze se musim pripojit na xbl...avsak mam flash 1.6....nemam HDD...takze se ptam...kdyz se pripojim na xbl s timto flashem dostanu automaticky ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Cau, mam xbox arcade a abych mohl prehrat divx video mi to pise ze se musim pripojit na xbl...avsak mam flash 1.6....nemam HDD...takze se ptam...kdyz se pripojim na xbl s timto flashem dostanu automaticky ban? updatuj to pomoci flašky navod najdes tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brian77 Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 safra...hledal jsem ale nasel jsem jen pomoci pripojeni na HDD....no asi spatne hledam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 safra...hledal jsem ale nasel jsem jen pomoci pripojeni na HDD....no asi spatne hledam.. Asi spatne http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Edit asi chapu , no bez pripojeni na Xplorer to asi neudelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brian77 Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 no a co s tim live...myslite ze dostanu ban za tu dobu co tam budu? ze si to hned najde ze mam flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Asi spatne http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Edit asi chapu , no bez pripojeni na Xplorer to asi neudelas. hoj šéfe :) důvod ? no a co s tim live...myslite ze dostanu ban za tu dobu co tam budu? ze si to hned najde ze mam flash? ptáš se na něco, na co ti nelze spolehlivě poskytnout odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brian77
Cau, mam xbox arcade a abych mohl prehrat divx video mi to pise ze se musim pripojit na xbl...avsak mam flash 1.6....nemam HDD...takze se ptam...kdyz se pripojim na xbl s timto flashem dostanu automaticky ban?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.