werty Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zdar, mám tady wifi klíč od A-Link (http://www.a-link.com/WL54USB.html). Na windows XP šel v pohodě ale na Windows7 se mi ho nepodařilo rozjet. Prostě ho strčím do USB zapnu instalaci Driverů a když se nainstalujou a kliknu na ikonu tak jen něco problikne a nic se neděje. Co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zkus kliknout pravým, vlastnosti , záložka kompabilita , a tam odklikni spustim v řežimu kompability s ... A mělo by to jít, když ne, udělej to samé s instalací ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zkus kliknout pravým, vlastnosti , záložka kompabilita , a tam odklikni spustim v řežimu kompability s ... A mělo by to jít, když ne, udělej to samé s instalací ;-) A nevíš ještě jak mam nainstalovat toto ? (je to na těch stránkách-"Windows 7 / Vista. Version 2.2.0.14 32bit and 64bit drivers. When install to Windows 7, please plug in dongle fisrt before run Setup.exe." Jenže když otevřu složku rarem a pak v tom dam x86 tak je tam toto: http://s2.imgupload.cz/img/--/130947/V8sTy/wtf.jpg ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a co se stane když to připojíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Mám sice jinej wifi klíč a řešil jsem naprosto stejnej problém. Na microsoft.com si stáhni Windows Virtual PC - Win XP. Jsou tam zadarmo ke stažení, pokud máš Win7. Pak ve WinXP naistaluj ovladače tak jak si zvyklej z normálních WinXP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 :arrowu: Už to stahuju děkuju. Cloude nefunguje to udělá to tu samou věc jak u Win7 jen to problikne a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.