ekoo_GAMER Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 Zdravím, chtél bych se zeptat, jestli jde nastavit nějak heslo když zapnu konzoli aby ho to po mě chtělo. Předem děkuju.
0 Jonny1619 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 Bohužel, toto nejde, doufej, že třeba někdy v dalším FW něco takového udělají:)
0 huhla Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 Jediné heslo co se dá nastavit je pro rodičovský zámek. Heslo požadované pro úpravy nastavení systému lze změnit. Heslo je požadováno v následujících případech: * Při přehrávání obsahu omezeného rodičovským zámkem. * Při změně úrovně rodičovského zámku v systému nebo změně ovládání spuštění internetového prohlížeče. * Při spuštění prohlížeče s nastavením ovládání spuštění internetového prohlížeče na možnost [On]. * Při změně aktuálního hesla.
0 ekoo_GAMER Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 aha tak to jo...ale dekuju...pls LOCK
0 Luk3z^ Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 hele ale videl jsem zamek na PS3, na klicek, jako na privod elektriky asi EDiT: http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/11130-power-cop-casovac-zamek-na-konzoli-ps3-286/
Otázka
ekoo_GAMER
Zdravím, chtél bych se zeptat, jestli jde nastavit nějak heslo když zapnu konzoli aby ho to po mě chtělo. Předem děkuju.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts