Senpu Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 hledám někoho na co-op do Gears of War 1 ! muzeme zkusit i nejtezsi obtiznost ;) GamerTag: SennpuCZ headset nutnost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 nikdo? xD .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Jo to bych si dal klidně, ale dvojka je přece jen lepší že jo.... Klidně si mě přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 refresh stale hledam karlos se nehlasi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 já bych to dal, potřeboval bych to dohrát na insane. mám tě ve friendu, tak není problém se ozvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Jo to bych si dal klidně, ale dvojka je přece jen lepší že jo.... Klidně si mě přidej Ani by som nepovedal :) Jednotka je lepšia :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 mam i GoW 2 ted takze muzu dat taky.. Co-op i hordu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Ani by som nepovedal :) Jednotka je lepšia :) Druhý díl má vylepšen zbraně a příběh je pěkně rozveden.Ovšem 1.díl má jednoznačně lepší finální souboj.O těchto hrách vím vše.PS:hordu si dám rád s kýmkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 neda nekdo ted hned coop? GoW 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 nezahraje ted hned nekdo coop GoW2 nejlip?! dal bych obtiznost silenou! muzu celou noc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Dnes od 19:00 klidne celou noc GoW 2 nebo GoW 1! Hlavne nekdo pojdte xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jsem byla včera, si mastil hordu a pak už jsem nekoukala. Já hrála hordu asi do 2 do rána :)) Potřebuju ty ajchy za coop, tak dyžtak zítra večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jsem byla včera, si mastil hordu a pak už jsem nekoukala. Já hrála hordu asi do 2 do rána :)) Potřebuju ty ajchy za coop, tak dyžtak zítra večer. to mam skolu,vstavam :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 mam i GoW 2 ted takze muzu dat taky.. Co-op i hordu cau mam gow2 docela bych zapařil, ale hral jsem to jen jednou takže nejsem profik!!! :cheesygrin: gametrag Pally Cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperados23 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 nedomluvíme se na hordu? co jsem zkoušel na livu, tak se furt odpojujou, nebo nehrajou a já bych docela rád ten achievement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 nedomluvíme se na hordu? co jsem zkoušel na livu, tak se furt odpojujou, nebo nehrajou a já bych docela rád ten achievement cau dej si me do freend dame spolu :wohow: snad to dam pac jsem jeste nedohral ani tu nejlehci obtiznost mam tu hru 2 dny a neměl jsem tolik casu pařit gametrag: Pally Cz :psp: dame tu hordu at je vic krve a at lita maso az na obrazovku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 nedomluvíme se na hordu? co jsem zkoušel na livu, tak se furt odpojujou, nebo nehrajou a já bych docela rád ten achievementNO jo hrát matchmaking je poslední dobou na nic.Zvláště co Epic zvolil hostitele.Samozřejmě je nejlepší hrát privátní hru.A jaký Ajch máš vlastně na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperados23 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 NO jo hrát matchmaking je poslední dobou na nic.Zvláště co Epic zvolil hostitele.Samozřejmě je nejlepší hrát privátní hru.A jaký Ajch máš vlastně na mysli? Ten za 30, dostat se až do 50 vlny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Aha.Ovšem těchto Ajchů je několik.Zvláště v nových mapách apod.Kolik máš map? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 ja mapy stahnout nemohl... zadna neni v nasem regionu docela me to sere :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Zítra hraji od 8. do 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperados23 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Aha.Ovšem těchto Ajchů je několik.Zvláště v nových mapách apod.Kolik máš map? Jenom ten základní můžu udělat, mapy jsem nestahoval žádné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 zapaří semnou někdo gow2 v coopu na šilenou obtižnost celou hru a pak i hordu nevim kolik vln vse dohodou diky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Zítra budu hrát od rána od 8 hod...do....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Dal by nekdo neska Gow 2? tak od 18:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.