Shady333 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ahoj, dneska mě můj přenosný hdd hodil tuto chybu ''chyba v rámci paměťové schránky''. Mám ho necelý týden a ještě včera jel, USB kabel jsem taky zkusil vyměnit a nejde to..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 zkus zformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Kdyby to šlo, tak už to udělám dávno... Kliknu na to pravým, začne se to načítat a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 když ti to hodilo chybu byl tam nějaký číselný kod s kobinací písmen ?nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ne, jen to co jsem psal do 1 postu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a nemůže to bejt třeba vir ? zkus to prohledat, jinak už nevím nic mě nenapadá kdyžtak sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ne, vir to opravdu není... Soubory tam mám na 100% bez virů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jestli to nejsou viry ani nejde naformátovat tak jedině reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak dík, že jste se snažili mě pomoct :/ Kdyžtak sem ještě dávám screen - http://img697.imageshack.us/img697/853/sadf.jpg , ale stejně si taky myslím, že pujde na reklamaci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.