bobisek7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ahoj koupil jsem si novy notebook hp probook 4515s a byl tam linux ja jsem preinstaloval na win xp a dal jsem tam vsechny ovladace co jsem mel ale proste ovladac na zvuk a wifi nejde, rika to : Soubory ovladacu zvuku nepodporuji hardware vaseho pc, a pritom to je primo pro muj model a windowsi.. mam xp enterprise 09 SP3. Nevite nekdo? Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jsou ovladače na Windows ?Jestli nejsou přímo jen na OS linux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobisek7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 nn prave ze jsem primo vybral win xp z nabidky jinak fakt vse slape krasne az proste na zvuk a wifi nejde takze jsem jak blb napojenej na ethernetovej kabel v posteli s notasem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a máš tam správně mít ovladač na zvukovou kartu?Moje mláda si zařidíla nový notebook a já ji musel instalovat realtek a potom ji to fakčilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 http://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=hp+probook+4515s+xp+drivers&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobisek7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jj to jsou ty ovladače které jsem tam dal všude z hp.com .. nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.