copaklamo Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 čao:) Chtěl jsem se jen zeptat jestli neexistuje nějakej prográmek do psp,kterej by mě vyhodil ze hry,když bych potřeboval,nebo nějakej,kde bych si mohl nastavit místo HOME nějakou kombinaci tlačítek .. protože HOME mi jaksi nefachá:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 kamosovi to delalo to samy, akorat von kaslal na pluginy, dycky vypnul na tvrdo psp :cheesygrin: ale po tom pluginu se mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Macrofire ... link si snad najdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 macrofire :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jeste sem nasel RemaPSP http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006080024 (srry za link na pspnovinky, tady sem to nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a co takhle vyndat baterku sry za spam ale napsat sem prostě musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 macrofire :D díky,ale v tomhle pluginu nejde udělat macro na home ne??nebo to aspoň nemůžu najít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 díky,ale v tomhle pluginu nejde udělat macro na home ne??nebo to aspoň nemůžu najít :D sry ja jen nasel ten program vic jsem to nestudoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 díky,ale v tomhle pluginu nejde udělat macro na home ne??nebo to aspoň nemůžu najít :D tak zkus ten muj program, tam si muzes zmenit jakykoliv tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.