Mazwor Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ahoj, pořídil jsem si kytaru ke Guitar Hero a Rock Band a pomalu jsem se dostal až na úroveň HARD, kterou jsem dnes začal. Je zde potřeba používat už i oranžové tlačítko. Proto mě zajímá, jak myslíte, že je nejlepší tlačítka mačkat. Napadlo mě přesouvat celou ruku s tím, že se ukazováček přesune ze zelené na červenou barvu a malíček z modré na oranžovou. Pak dvě varianty s tím, že budu mít ruku v klasické poloze a budu přesouvat jen v případě potřeby malíček z modré na oranžovou a nebo bych měl ruku s ukazováčkem na červené barvě a přesouval právě ukazováček podle potřeby mezi červenou a zelenou barvou. Je to možná individuální, možná je to vyzkoušený, jak se nejlíp hraje, nevím. Mě teda nejvíc vyhovuje mít ruku v klasické poloze s tím, že malíček přehazuju mezi modrou a oranžovou, popřípadě i prsteníček, když je potřeba zahrát najednou modrou s oranžovou. Zatím ale hraju jen pomalejší písničky (dnes jsem s HARD začal) a nevím, jak to budu zvládat u písniček obtížnějších. Snad jste mě pochopili, jak to myslím. Co teda ostatní? Jak to vidíte vy? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 hraju na experta a sjíždim celou rukou o jeden fret, ale jen pokud tam neni zelená. pokud tam je zelená tak malíčkem jenomk přesouvám což je docela složitý někdy. to samý kdy hraju na posl 4 a objeví se zelená tak jen přeskočim ukazováčkem na zelenou, případně pokud tam jsou obě krajní tak stejně jako v minulym případě :P rozhodně se neřídim podle nějakýho pravidla, ale jak mi to přijde pod ruku a jak je to pohodlný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 hraju na experta a sjíždim celou rukou o jeden fret, ale jen pokud tam neni zelená. pokud tam je zelená tak malíčkem jenomk přesouvám což je docela složitý někdy. to samý kdy hraju na posl 4 a objeví se zelená tak jen přeskočim ukazováčkem na zelenou, případně pokud tam jsou obě krajní tak stejně jako v minulym případě :P rozhodně se neřídim podle nějakýho pravidla, ale jak mi to přijde pod ruku a jak je to pohodlný Jasný :cheesygrin:, takže kombinace všeho, co jsem napsal :cheesygrin:. To jsem teda rád, už jen to přehazování mi dělá problém, ale tak hraju první den na hard, takže mi to snad nějak přijde pod ruku. Každopádně díky za radu ;). Tak ja teda hraju malickem na oranzovy a ukazovacek stridam mezi cervenou a modrou.Jinak treba na Dragonforce potrebujes obe ruce :D EDIT: vy hrajete vsichni na ten lefty mode bo co??? Myslíš místo modré zelenou? Jinak by mi to nedávalo smysl. Jinak lefty mode nehraju a sedí to tak, jak jsem psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 heh, mam RockBand a na medium si davam jen pomalejsi pisnicky .. lefty mode je pro levaky.. Oranzovou nepouzivam takze neresim, ale gratuluju ze zvladate. Na me uz to bylo moc rychly a kvuli tomu jsem RB prestal skoro uplne hrat.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 hmm hraju od dubna ;) expert a hard(pisnicky jako visions v rock band 2 :D) a drzim vzdy 4 prsty od cervene k oranzove pokud treba sjedu na zelenou to se mi zda nejlehci, je to o zvyk jak to komu sedne, myslim ze kdo udela zaverecnou zkousku v rock band 2 tutorialech na 5 hvezdicek by mel zvladat vse.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 zdravim moje rada je ze by sis mozna mel nechat prisit jeden prst navíc. Jinak teda gratuluju na hard jsem hral zatim jen jednou byl to peknej fičák :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Já jsem si teprve obědnal včera kytaru na RB a GH ale podle mejch skušeností na kytařě a baskytaře mužu říct že je to naprosto individuální pro každou písničku. když je pomalejší písnička tak přesouvat polohy a když rychla tak jen pohybovat prtama záleží jakou v nich máte rychlost :D tak ale to přijde časem samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.