chades Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 dobrý den chtěl bych se zeptat ..koupil jsem si novou psp kartu 2g. psp mám fat 1000k nejde mi do psp nic vkládat žádná hudba video obrázky nic hry sem ještě neskoušel ..convertoval sem to přes total comander ale bez výsledku :cry: co mám teď dělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 formátoval si ji v psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chades Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 ee jak se dělá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jak ako nejde vkládať ? a čo si convertoval ? :blink: btw sformátuj kartu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jdi do settings -> system settings -> format memorystick, potvrď to. Karta se naformátuje (přiješ o všechny data, takže záloha). Když potom PSP připojíš k PC, budeš mít na kartě vytvořený potřebný složky ... MUSIC -> Hudba (Mp3 funguje normálně, WMA se musí potvrdit v recovery menu, popřípadě přes internet, když nemáš CFW). Přečti si topic pro začátečníky, všechno je to tam napsaný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chades Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 kde se to dělá v psp sem totální nováček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 najed úplně doleva a system settings a format...(ted nwm jak je to přesně) a pak jen nahráváš přes pc data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chades Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 díky:d už to konveruji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chades Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a hry se vkláadají do které složky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 to všechno najdeš tady http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chades
dobrý den chtěl bych se zeptat ..koupil jsem si novou psp kartu 2g. psp mám fat 1000k nejde mi do psp nic vkládat žádná hudba video obrázky nic hry sem ještě neskoušel ..convertoval sem to přes total comander ale bez výsledku
:cry: co mám teď dělat??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.