Verthandy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Hraje tady někdo Lineage ??? pokud ano tak napište ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Hrál jsem na GP , myslím že tam byl GM Verthandy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 cus ja hraju ... kdyz tak my napis na icq 554278755 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Hrál jsem na GP , myslím že tam byl GM Verthandy :D jaký ON ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Hraju, momentálně běhám od jednoho serveru k druhému. Jedu Interlude, gracia pt2 a gracia final... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Vyzkoušel jsem hodně.. Začínal jsem na DE, kvůli zpoplatnění DE jsem šel na GP.. Asi o 3-4 měsíce později se De znovu rozjelo, ale já už na něj sr*l.. stejně ho čekal konec. Tak sjem hrál na L2maxu, kde jsem založil clan, kterej byl celkem dobrej.. Do tý doby než se tam lidi začali chovat k sobě hnusně.. A navíc l2max taky skončil.. Tak jsem chodil jsem po různejch High-rate serverech a nejvíce sem hrál na Darknest.. I přesto, že L2max znovu obnovili, nebyl jako dřív a já už se na něj nikdy nevrátil. Nakonec jsem objevil server Erresea, s příjemnou a kamarádskou komunitou.. cca 50 lidí online denně.. A tam jsem zůstal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elbrithil Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ja sem hral na Inc a co udelaly wipe tak to brutalne posraly tak sem sel na stinystredoveku.cz a zatim v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.