Panther Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 chtel jsem si dat novy wiiware hry ale nesel wad manager dal jsem na kartu a on se nezobrazil v homebrew a nevim proc musim dat do nejaky spec. slozky? bo co fakt nevim je mi to divny vzdy mi to slo (kdyz jo do jaky mam soubor.dol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uunek Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 napr. SD:\apps\WAD Manager\boot.dol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 kdyz to mam v rootu tak nepude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 kdyz to mam v rootu tak nepude? Chlape a ty chces nekomu flashovat wii? :roll: Soubor si uloz do APPS/WADMANAGER/boot.dol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 asi te zklamu u vsech predchozich konzoly co sem delal se to vzdy ukazalo! formatoval sem kartu a kdyz sem to tam dal znova nikde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Panther asi te zklamu ale taky palec dolu... to, ze se i wad manager ma davat do slozka apps je snad na kazde strance, kde se o nem pise... nevim, kde si vzal to, ze se to ma davat do rootu... jinak Hexere- gratuluji k 500 flashle konzoli :) edit: pochybuju ze to slo... ted jsem si to vyzkousel- nikde nic... zkousel jsem tam vesrat i neogammu ale taky nikde nic... FAIL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Edit udelal jsem co jste napsaly a furt nic! Dejte mi link na vas wadmanager diky PS mam E:/APPS/WADMANAGER/wadmanager.dol Edit "2" ted sem si uvedomil muze to byt tim nazvem?ze neni boot.dol ale wadmanager.dol? ten nazev uz sem takhle stahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Panther asi te zklamu ale taky palec dolu...to, ze se i wad manager ma davat do slozka apps je snad na kazde strance, kde se o nem pise... nevim, kde si vzal to, ze se to ma davat do rootu... jinak Hexere- gratuluji k 500 flashle konzoli :) edit: pochybuju ze to slo... ted jsem si to vyzkousel- nikde nic... zkousel jsem tam vesrat i neogammu ale taky nikde nic... FAIL Diky :) ale je to 400. uspesna konzole :wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
chtel jsem si dat novy wiiware hry ale nesel wad manager dal jsem na kartu a on se nezobrazil v homebrew a nevim proc musim dat do nejaky spec. slozky? bo co fakt nevim je mi to divny vzdy mi to slo (kdyz jo do jaky mam soubor.dol)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.