Panther Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 chtel jsem si dat novy wiiware hry ale nesel wad manager dal jsem na kartu a on se nezobrazil v homebrew a nevim proc musim dat do nejaky spec. slozky? bo co fakt nevim je mi to divny vzdy mi to slo (kdyz jo do jaky mam soubor.dol) Citovat
0 uunek Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 napr. SD:\apps\WAD Manager\boot.dol Citovat
0 Panther Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 kdyz to mam v rootu tak nepude? Citovat
0 Hexer Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 kdyz to mam v rootu tak nepude? Chlape a ty chces nekomu flashovat wii? :roll: Soubor si uloz do APPS/WADMANAGER/boot.dol Citovat
0 Panther Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 asi te zklamu u vsech predchozich konzoly co sem delal se to vzdy ukazalo! formatoval sem kartu a kdyz sem to tam dal znova nikde nic Citovat
0 adis002 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 Panther asi te zklamu ale taky palec dolu... to, ze se i wad manager ma davat do slozka apps je snad na kazde strance, kde se o nem pise... nevim, kde si vzal to, ze se to ma davat do rootu... jinak Hexere- gratuluji k 500 flashle konzoli :) edit: pochybuju ze to slo... ted jsem si to vyzkousel- nikde nic... zkousel jsem tam vesrat i neogammu ale taky nikde nic... FAIL Citovat
0 Panther Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 Edit udelal jsem co jste napsaly a furt nic! Dejte mi link na vas wadmanager diky PS mam E:/APPS/WADMANAGER/wadmanager.dol Edit "2" ted sem si uvedomil muze to byt tim nazvem?ze neni boot.dol ale wadmanager.dol? ten nazev uz sem takhle stahl Citovat
0 Hexer Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 Panther asi te zklamu ale taky palec dolu...to, ze se i wad manager ma davat do slozka apps je snad na kazde strance, kde se o nem pise... nevim, kde si vzal to, ze se to ma davat do rootu... jinak Hexere- gratuluji k 500 flashle konzoli :) edit: pochybuju ze to slo... ted jsem si to vyzkousel- nikde nic... zkousel jsem tam vesrat i neogammu ale taky nikde nic... FAIL Diky :) ale je to 400. uspesna konzole :wohow::cheesygrin: Citovat
Otázka
Panther
chtel jsem si dat novy wiiware hry ale nesel wad manager dal jsem na kartu a on se nezobrazil v homebrew a nevim proc musim dat do nejaky spec. slozky? bo co fakt nevim je mi to divny vzdy mi to slo (kdyz jo do jaky mam soubor.dol)
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.