Dejv Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zdravim vás, mám Iphon 3G FW 3.2.1 JB. Konečně jsem se k tomu dokopal a nahrál tento nejnovější FW. Ale jelikož jsem zjistli že mám v iPhonu např. několik prográmků na fotky a videa které vůbec nepoužívám tak by se chtěl poradit jaké prográmky jsou nejlepší na dělání fotek (den/noc) a s jakýma máte dobré zkušenosti abych těch dalších několik smazal. Někdy používám ten základní foták, někdy Darkroom v Noci Night Camera a teď s novym FW i novou verzi Genius. Těch prográmků je samozdřejmně hafec a proto bych chtěl poradit jaké vlastně používat, se kterýma docílim nejlepší kvality. To samé pak s videem, používal jsem doteď iPhone Video Recorder který nahrával celkem dobře, ale často tak na sekundu zamrzávalo video... Takže zda je lepší použít raději cycoder popřípadě nějaký další. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 osobne na video pouzivam Cycorder ;) .. a spokojenost. :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 A na fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 já mám třeba s cycoderem problémy ... občas mi nechce finalizoval nahrávku ... tudíž ji ztratím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky114 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 na videa používam tky Cycorder a na foto sem si stahnul : http://www.uloz.to/3368971/5.0-megapixel-camera-1.0.ipa , dělá to dobry fotky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Na toto jsou koukal na appstore 5.0-megapixel-camera a v komntářích od lidí píšou že to fotí hůř než ta obyč kamera, že fotky nesjou ostré tak právě nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Nejlepsi na fotky co jsem nasel je CameraBag.....fakt super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Osobně teď používám Genius a chci zkusit Camera Plus Pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Tak dej vědět co a jak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.