gemi Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 ! Vyhlašujeme výběrové řízení na redaktora PSPgameru ! Požadavky: - Umění zkonstruovat smysluplnou recenzi, článek, úvahu... - Dobré komunikativní schopnosti - Solidní vystupování a "bezúhonnost", tj. Spammeři, držitelé žluté karty a spol. můžou tuto výzvu s klidným svědomím ignorovat... Své nabídky mi pište na PM. Milí a drazí! Výběrové řízení proběhlo, musím říct, že bylo náročné, zájemců nebylo málo a vybráni byli ti opravdu nejlepší: Lisien - znáte jej už z minulého čísla. shadow.wizard - jmenuji jej dvorním novinkářem PSPgameru. DammLore - povede sekci Kultura. Novým redaktorům blahopřeji a uděluji jim hodnost PSPgamer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 V minulém čísle jsem zkonstruoval určitou recenzi (NBA Street Showdown) s tím, že byla má první ikdyž doufám, že ne poslední, ale hraji převážně isa(narovinu jenom isa) takže nemám možnost posuzovat "full" UMD hry, ikdyž převážná většina iso her jsou full, ale nechci se s nikým přít, kdo co zrecenzuje, s tím, že poslouchat/číst určité výkřiky ze tmy , že recenzovat iso hry je neporovnatelné s plnohodnotnou UMD hrou, to mi za to nestojí . tak jsem si řekl, že raději tuhle činost přenechám" Nepirátům" ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 V minulém čísle jsem zkonstruoval určitou recenzi (NBA Street Showdown) s tím, že byla má první ikdyž doufám, že ne poslední, ale hraji převážně isa(narovinu jenom isa) takže nemám možnost posuzovat "full" UMD hry, ikdyž převážná většina iso her jsou full, ale nechci se s nikým přít, kdo co zrecenzuje, s tím, že poslouchat/číst určité výkřiky ze tmy , že recenzovat iso hry je neporovnatelné s plnohodnotnou UMD hrou, to mi za to nestojí . tak jsem si řekl, že raději tuhle činost přenechám" Nepirátům" ;)To ti někdo řekl? Já teda dělal recenzi z origu, ale kdybych jí neměl tak dělám z čeho mám.....klidně s ISA.......a o kolik ochuzený ISO je vím dobře, protože všechny origi co mám sem sjel napřed na ISU abych nekoupil nějakou blbost.....a rozdíl nená žádnej :!: Tak klidně piš a recenzuj.......a jestli někdo ze tmy křičí....tak to je jenom někdo koho štve že nemá 1,50 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest mentik Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 Já bych chtěl být PSP gamer.. :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 Já bych chtěl být PSP gamer.. :wink:buď rád, že nejsi PSPspammer :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 Tak ja bych si to klidne zkusil ale newim jestli to zvladnu ale to bych zrecenzoval mojich 5 her a co pak? takovy prisun originalek zas nemam :D to byste mi pucovali? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 ! Vyhlašujeme výběrové řízení na redaktora PSPgameru ! Požadavky: - Umění zkonstruovat smysluplnou recenzi, článek, úvahu... - Dobré komunikativní schopnosti - Solidní vystupování a "bezúhonnost", tj. Spammeři, držitelé žluté karty a spol. můžou tuto výzvu s klidným svědomím ignorovat... Své nabídky mi pište na PM. ja bych byl klidně PSPgamer , myslím že to splňuji ale nevim co vy... :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 ze slohu mam za 4 :D fakt ne :lol: ale mohl bych se pokusit casem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 Ja ze slohu mam za 1 az 2 ale stejne bych si na to netroufl :) protoze a jelikoz to radsi necham na nekom jinem protoze by to urcite udelal lepe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 Ja ze slohu mam za 1 az 2 ale stejne bych si na to netroufl :) protoze a jelikoz to radsi necham na nekom jinem protoze by to urcite udelal lepe :D¨já mám sloh jedna, nebo spíš táta :oops: ale jsem tu prý chvilku no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 no sloh by mi problémy nedělal,ale na recenzi mam jen 1 hru :oops: a jediny o cem uvazuju ze si jeste v lete koupim je bud socom,gta, nebo tomb raider...takze trpim velkym nedostatkem financi...njn motorka hold stoji penize! :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 Bude teda nekdo redaktorem? :) ale nejvic bych mel zajem o misto korektora :D v tom jsem bezchybny :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 No možna bych to vzal ted na léto. Budu mít hodně volneho času tak kdyžtak ti napišu na PM :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 ja jich mam dost ps: pisu z psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 hlasim se :lol: napsal jsem uz jednu recenzi do PSPgameru a klidne napisu dalsi :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 Bude teda nekdo redaktorem? :) ale nejvic bych mel zajem o misto korektora :D v tom jsem bezchybny :wink: Hehehe, tos me pobavil, kolikrat sem te opraoval :D To je prace pro me :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 ty me??? coze? :) uved priklad 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2006 ty me??? coze? :) uved priklad 8) Hafec 8-) Nechce se mi hledat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2006 ty me??? coze? :) uved priklad 8) Hafec 8-) Nechce se mi hledat :D No to jisteee stacil by mi jeden jediny :!: 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Červenec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2006 já bych byl rád redaktorem mám asi 15 her ,ale většinou .iso ,ale to podle mě nevadí ,rád bych take dělal grafiku ,ale chtel bych nejak spolupracovat na psp gameru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 Milí a drazí! Výběrové řízení proběhlo, musím říct, že bylo náročné, zájemců nebylo málo a vybráni byli ti opravdu nejlepší: Lisien - znáte jej už z minulého čísla. shadow.wizard - jmenuji jej dvorním novinkářem PSPgameru. DammLore - povede sekci Kultura. Novým redaktorům blahopřeji a uděluji jim hodnost PSPgamer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 Chci se jen zeptat [glow=red:dd9415ef8c]gemi[/glow:dd9415ef8c].....je to hodnost doživotní? Nebo když třeba někdo bude línej psát, tak se mu odebere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 14, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 odebere :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 odebere :)souhlasím........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 Sice jsem nepočítal, že to bude až tak oficiální, ale takhle mi nezbývá, než říct DĚKUJIIII a že se pokusím vás nesklamat. I když obor kultura asi v PSPgameru největší tahoun nebude, budu se snažit vás nenudit a snad budete se mnou sdílet radost i z jiných alternativ zábavy. Ještě jednou díky moc. :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts