Fryta Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 jelikož už sem psal i do tématu problémy s připojením........a nikdo neodepsal tak píšu sem...neví někdo čím může být že když stahuju tam mi live tak každých 5 minut spadne?? a nebo kdyz hraju tak taky ale to bude asi tim ze este aj stahuju dema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Když stahuješ dema třeba a zapneš hru, tak se většinou ten download přeruší a potom se zase zapne... Live mi spadne max jen při hraní online a to už musí bejt, tak že nevim kde máš problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Když stahuješ dema třeba a zapneš hru, tak se většinou ten download přeruší a potom se zase zapne... Live mi spadne max jen při hraní online a to už musí bejt, tak že nevim kde máš problém... tak jako ale docela me to sere to si vbc nezahraju :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Jak rychlej máš internet, dost možná to může bejt timhle. Máš to připojený přes Wifi nebo přes LAN....to sem musíš napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Rychlost stahování 1584 kbit/s 198.0 kB/s 1 MB stáhnete přibližně za 5s Rychlost odesílání 232 kbit/s 29.0 kB/s 1 MB odešlete přibližně za 35s Průměrná odezva 13.061 ms Nejkratší odezva 12.070 ms Nejdelší odezva 14.641 ms Ztráty 0 % a mám to přes kábl...tak nwm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 A kabel je jak dlouhý?Je možné, že to bude délkou kabelu ... já mám Xbox zapojený přes router (momentálně) na 7m dlouhém kabelu a než jsem dostal ban padalo mi to taky hodně často (cca. každých 5 minut no :D), když jsem si to hodil na monitor k PC a kabel měřil 50cm, nespadlo to ani jednou.Je možné, že to tím bude, možná mám špatný ten dlouhý kabel ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 jn tak dík možná to je tím páč kabel má asi 5m:-) no skusím a uvidím zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 jn tak dík možná to je tím páč kabel má asi 5m:-) no skusím a uvidím zatím díky ta delka kabelu je podle me blbost :D jde spis o to jestli neni nak poskozenej... ja mel kabel asi 10m a slo mi to v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 no tak kabelem to neni hodil sem to asi na 40cm kabel a dela to furt...a poskozenym asi taky ne pac už sem to měl zapojene na 3 kabelech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 zkus napsat na čem to máš jestli na routru nebo v pc na síti atd.. vypnout firewal ,antivir atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 mám router na 2 kabely a i když mám zapojený jen 1 (to je xko) tak to pada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 po dvou měsících sem se přihlásil na live s dirtem a když se někde připojím a dívám se jak jedou závod tak v pohodě ale jakmile má být další závod tak mi to jede až do té doby něž se načte trať a objeví se taková ta tabulka jak je tam READY pak to spadne podařilo se mi zajet asi 3 závody z 20...neví nikdo proč to tak dělá...s*** mě to...děkuji za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fryta
jelikož už sem psal i do tématu problémy s připojením........a nikdo neodepsal tak píšu sem...neví někdo čím může být že když stahuju tam mi live tak každých 5 minut spadne?? a nebo kdyz hraju tak taky ale to bude asi tim ze este aj stahuju dema...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.