joint55 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Zdarec, mam takovej problem... Mám patch 3.1.3 a když chci nainstalovat 3.2.0 tk mi vyskočí tabulka Nevíte pls co s tím ?? Předem moc díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 máš poškozenej wow.exe soubor....zkus repair, kdyby to nešlo tak ti tam postup řekli...reinstal hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Repair sem zkoušel a nic... Reinstal sem teda nezkoušel, protoze wowko na dvd nemam, tk sem se chtel zeptat, jestli to nejde zpravit nejak jinak, ale asi nemam s tim reinstalem na vyber :(... Ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 sežen si wow.exe na tvoji verzi. jinak repair jít musí. musíš mít zakšrtlý všechno a kompletně se ti to vrátí na 3.0.1 pak to je updatneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 tim, že zaškrtne všechno, se mu to automaticky nevrátí na 3.0.1 (pokud má wotlk)...vrací se jenom při většim poškození souboru, nebo když někdo umyslně chce downgradnou a vymaže soubor patch.mpq a patch-2.mpq (nebo podobně)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 soubor wow.exe na patchi 3.1.3. mam jestli chces tak ti ho nekam uploadnu edit: http://nasetridanaruto.nolimit.cz/wow-exe tady je ten wow.exe snad sem tim nepurisl nejaka pravidla CF heslo: sasan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 tak, stahnul sem, nahradil, spustil loucher a to samy.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven25 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 a nemaj ty patche bejt ve stejny slozce jko s wow...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Tak když je stahuju pres lounecher, tk se do slozky s wow stahujou automat ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven25 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 aha no to pk jo ja myslel ze je stahujes rucne...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 v repairu má napsáno nahoře verzi. já tam mám třeba 3.0.9 v prvním políčku ti to resetne addony a interface v druhym configurace, nastavení a ve třetím cache... když dáš Reset and check files tak to prověří a resetne všechny soubory. a mě se to po to mvždy hodilo na 3.0.9 a přes launcher jsem už měl stáhlý patche tak se to hodilo nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 To uz sem zkoušel, zkusim znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Furt to samy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Už žádný nápady ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Tak sem to vyřešil, kamoš mi do pc skopcil cely svoje wowko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.